Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Zakaj se Kate Middleton še vedno ni pojavila v javnosti?

N. Č.
04. 03. 2024 05.00
0

Valižanska princesa Kate Middleton se v javnosti ni pojavila že od božiča. V januarju je prestala zahtevno abdominalno operacijo, mnogi pa so v skrbeh, saj princesa še vedno okreva v domači oskrbi.

Kate Middleton je 16. januarja prestala zahtevno abdominalno operacijo, po kateri še vedno okreva. Trenutno je v domači oskrbi, javnost pa je ni videla že od božiča. 

"Valižanska princesa se je vrnila v domov v Windsor, kjer bo nadaljevala okrevanje po operaciji. Pri tem dobro napreduje. Princ in princesa se zahvaljujeta celotni zdravniški ekipi, ki je skrbela zanjo v bolnišnici v Londonu, posebna zahvala pa gre ekipi medicinskih sester za oskrbo, ki so ji jo nudile," je v uradni izjavi za javnost zapisala Kensingtonska palača in sporočila, da naj bi se h kraljevim dolžnostim vrnila šele po velikonočnih praznikih

Kdaj bo letos velika noč?
Preberi še
Kdaj bo letos velika noč?

Čeprav naj se k dolžnostim še ne bi vrnila, se je med oboževalci kraljeve družine razširila skrb glede zdravja valižanske princese Kate Middleton, princ William se je namreč v torek nepričakovano umaknil s spominske slovesnosti v čast njegovemu pokojnemu botru, zaradi zasebnih razlogov. To je spodbudilo val teorij zarote, vse pa se nanašajo na počutje njegove soproge. 

Princ William je  izpustil spominsko slovesnost v čast bortu, dogodka se ni udeležil iz zasebnih razlogov.
Princ William je izpustil spominsko slovesnost v čast bortu, dogodka se ni udeležil iz zasebnih razlogov. FOTO: Profimedia

Vir iz kraljeve palače je sicer sporočil, da gre Kate še naprej dobro pri okrevanju, a javnost zaradi pomanjkanja informacij še vedno ostaja v skrbeh. 

Kralj Karel III. ima raka
Preberi še
Kralj Karel III. ima raka

Po drugi strani se kralj Charles redno pojavlja v javnosti, čeprav je pred kratkim prestal poseg zaradi povečane prostate, v času raziskav zaradi omenjenega posega pa so trenutnemu monarhu odkrili tudi raka. 

Zakaj se Kate še ni pojavila v javnosti?

Želi ohraniti normalnost za svoje otroke

Princesa Kate je jasno povedala, da želi, da življenja princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa med njeno operacijo in okrevanjem ostanejo čim bolj normalna. V prvi izjavi, ki jo je objavila Kensingtonska palača, so dejali: "Valižanska princesa ceni zanimanje, ki ga bo ta izjava povzročila. Upa, da bo javnost razumela njeno željo, da ohrani čim več normalnosti za svoje otroke."

To je razlog, da je otroci niso obiskali v bolnišnici
Preberi še
To je razlog, da je otroci niso obiskali v bolnišnici

Želi ohraniti zasebnost zase

V prvi izjavi o njeni operaciji je palača dejala, da je njena "želja, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni".

Kate Middleton; iz palače so sporočili, da okrevanje poteka dobro.
Kate Middleton; iz palače so sporočili, da okrevanje poteka dobro.FOTO: AP

Vsi, ki radi spremljate dogajanje v britanski kraljevi družini, lepo vabljeni na VOYO, kjer so vam na to temo na voljo različne dokumentarne serije in filmi. Tako si lahko denimo ogledate Princ Harry: IntervjuKraljeva družina, Angleški dvor: spopad z medijiCharles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Kralj odhaja na zdravljenje, kdo bo prevzel njegove naloge?
Preberi še
Kralj odhaja na zdravljenje, kdo bo prevzel njegove naloge?
Severina kopirala videz Kate Middleton
Preberi še
Severina kopirala videz Kate Middleton
Ta ženska bo igrala ključno vlogo v življenju Kate Middleton
Preberi še
Ta ženska bo igrala ključno vlogo v življenju Kate Middleton
Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375