Kdo so otroci Camille Parker Bowles?

Kdo so otroci Camille Parker Bowles?

J.V.
23.09.2022, 5:00
0
Laura Lopes in Tom Parker Bowles sta otroka kraljice spremljevalke Camille Parker Bowles, ki se redkokdaj udeležita kraljevih dogodkov, saj kljub temu, da je njuna mama poročena z britanskim kraljem, ne čutita pripadnosti kraljevi družini.

Otroka Camille Parker Bowles sta se skupaj s preostalo kraljevo družino udeležila pogrebne slovesnosti, posvečene britanski kraljici Elizabeti. V preteklosti ni bilo veliko priložnosti, da bi se Laura Lopes in Tom Parker Bowles udeležila javnih dogodkov, tokrat pa sta naredila izjemo. Tom je pred kratkim v intervjuju za televizijsko oddajo Good Morning Britain dejal, da z Lauro nista ravno del kraljeve družine in dodal: "Moja mama se je vanjo poročila. Ona je del tega. Smo navadni otroci. Samo ob strani smo."

Nekaj let pred tem je v eni od izjav dejal, da je Charlesa vedno imel rad. "Vedno sem oboževal svojega očima. Vedno je bil prijazen, dober in ljubezniv človek. Je človek topline, inteligence in človečnosti in mislim, da bo, če se bo to kdaj zgodilo, postal fantastičen kralj."

O njunem odnosu s kraljevo družino ni znanega prav veliko, je pa avtorica Katie Nicholl v svoji knjigi o Harryju in Williamu, ki jo je izdala leta 2010, zapisala, da se William in Laura nikoli nista dobro razumela. "William in Laura sta se prepirala o tem, kdo je kriv za njune razpadle domove. William je Camillo krivil za vso bolečino, ki jo je povzročila njegovi materi, kar je vedno razjezilo Lauro, ki je Williamu vedno očitala, da ji je Charles uničil življenje."

Tom Parker Bowles

Tom se je rodil leta 1974, Charles pa ni le njegov očim, ampak tudi njegov boter. Sin Camille in Andrewa Parkerja Bowlesa je na britanskem otoku poznan kot uspešen kuharski kritik, napisal je tudi številne kuharske knjige, pogosto pa se kot sodnik pojavlja v kuharskih resničnostnih šovih in na tekmovanjih. Leta 2005 se je poročil z modno urednico Saro Buys, s katero imata dva otroka, sina Freddyja in hčerko Lolo, a sta se kasneje ločila. 

Laura Lopes

Laura, ki se je rodila leta 1978, se ukvarja z umetnostjo in vodenjem galerij. Leta 2006 se je poročila s Harryjem Lopesom, nekdanjim modelom za modno znamko Calvin Klein, ki je kasneje postal računovodja. Poroke sta se udeležila tudi princa William in Harry. Laura in Harry imata danes tri otroke, hčerko Elizo in dvojčka Gusa ter Louisa. 

Laura Lopes
Laura LopesFOTO: AP

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu.