Zadovoljna.si
Princ Charles in Kate Middleton

Kraljevo

Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton

N. Č.
26. 01. 2024 13.20
2

Kralj Karel je bil zaradi povečane prostate sprejet v isto bolnišnico, kjer valižanska princesa Kate Middleton trenutno okreva po abdominalni operaciji. Minuli teden jo je v bolnišnici obiskal princ William, zdaj pa ji je družbo delal kralj Karel.

Kate Middleton je pred kratkim (16. januarja) v zasebni bolnišnici v Londonu prestala zahtevnejšo abdominalno operacijo. Danes jo je obiskal tudi kralj Karel III., ki je bil na ta dan tudi sam zaradi povečane prostate sprejet v isto bolnišnico. 

Charles je bil fotografiran s kraljico Camillo ob prihodu na londonsko kliniko, Buckinghamska palača pa je v petkovi izjavi potrdila, da je bil kralj sprejet v londonsko bolnišnico na "načrtovano zdravljenje".

Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa
Preberi še
Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa

Kate in abdominalna operacija

Kensingtonska palača je novico o operaciji valižanske princese objavila v izjavi 17. januarja. "Operacija je bila uspešna in pričakuje se, da bo ostala v bolnišnici še nekje med deset in štirinajst dni, preden se bo vrnila domov in nadaljevala z okrevanjem," je zapisano v izjavi. "Glede na trenutne zdravniške nasvete se verjetno ne bo vrnila k javnim dolžnostim še kar nekaj časa (šele po veliki noči)," so še razkrili.

Pol družine je v bolnišnici, onadva pa veselo na Jamajko
Preberi še
Pol družine je v bolnišnici, onadva pa veselo na Jamajko

"Valižanska princesa ceni zanimanje, ki ga bo povzročila ta izjava. Upa, da bo javnost razumela njeno željo, da ohrani čim več normalnosti za svoje otroke; in njeno željo, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni," so še zapisali v izjavi in dodali: "Kensingtonska palača bo zato posredovala posodobitve o napredku njene kraljeve visokosti le, ko bodo te pomembne informacije na voljo."

"Valižanska princesa se želi opravičiti vsem, ki jih to zadeva, saj mora preložiti svoje prihajajoče obveznosti. Veseli se, da se čim prej vrne nazaj na delo," so še dodali. 

Kate Middleton je prestala zahtevno operacijo.
Kate Middleton je prestala zahtevno operacijo. FOTO: Profimedia

Kralj Karel sprejet v bolnišnico

"Kralja so danes zjutraj sprejeli v eno od londonskih bolnišnic na načrtovani zdravstveni poseg. Njegovo veličanstvo se zahvaljuje vsem, ki so mu v zadnjem tednu poslali lepe želje, in z veseljem ugotavlja, da ima njegova diagnoza pozitiven vpliv na ozaveščanje javnosti o zdravju," so zapisali v uradni izjavi Buckinghamske palače.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo Kronanje, Kraljica: Pogled od blizuKraljeve žene windsorske, Angleški dvor: spopad z mediji in Charles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Operacija zdaj čaka še kralja Charlesa, ki je bil danes sprejet v londonsko bolnišnico.
Operacija zdaj čaka še kralja Charlesa, ki je bil danes sprejet v londonsko bolnišnico. FOTO: Profimedia
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Preberi še
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?

Vir: people.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368