Zadovoljna.si
Kraljica Camilla

Kraljevo

Camilla je kriva, da bo božič kraljeve družine letos povsem drugačen

E.R.
27. 11. 2023 05.00
0

Kraljica Camilla je poskrbela, da bo praznovanje letošnjih božičnih praznikov v britanski kraljevi družini še bolj posebno in edinstveno.

Kraljica Camilla je letos prvič lahko na praznovanje božičnih praznikov v Sandringham povabila tudi svojo hčer in sina ter njenih pet vnukov. Čeprav je postala uradna članica kraljeve družine že leta 2005, ko sta se s kraljem Karlom III. poročila, česa takšnega do sedaj ni smela storiti. Kraljica bo tako letos prvič lahko božične praznike preživela v družbi svoje družine.

Kot poroča DailyMail, je bil letošnji seznam gostov korenito spremenjen in zdaj vključuje aktualno kraljičino družino.

Meghan ne želi imeti več opravka s kraljevo družino
Preberi še
Meghan ne želi imeti več opravka s kraljevo družino

Poleg Charlesovega starejšega sina Williama in njegove družine bodo za isto božično mizo končno sedli tudi Camillini otroci, ki se menda odlično razumejo s preostalo kraljevo družino. Poleg tega so Charlesovi vnuki in Camillini vnuki približno enake starosti, tako da se bodo lahko tudi oni bolje spoznali in povezali.

Camillin sin Tom Parker Bowles ima dva otroka, 16-letno Lolo in 13-letnega Freddyja, hčerka Laura Lopes pa 15-letno hčerko Elizo ter 13-letna dvojčka Gusa in Louisa. Ni pa znano, ali bodo kraljičini vnuki sedeli za glavno mizo ali se bodo pridružili mladim princem in princesam za 'otroško mizo'.

To je dvojnica Kate Middleton
Preberi še
To je dvojnica Kate Middleton

Kraljeva družina sicer vse ostale praznike raje preživlja v Norfolku, božič pa predstavlja izjemo, saj ga bodo praznovali v podeželski hiši Sandringham. Je ena od kraljevih rezidenc Karla III., katere urejeni vrtovi, parki in gozdovi so vpisani v nacionalni register zgodovinskih parkov in vrtov.

Kraljevski božični meni vključuje purana z različnimi nadevi in prilogami, kot so pečen krompir, pire krompir, pastinak in brstični ohrovt. Za sladico po kosilu pa običajno jejo puding.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo: Angleški dvor: spopad z mediji, Diana: 7 dni, ki so pretresli svet, Kraljeva garda: pomp in ceremonije in Kraljevske žene windsorske.

Razkrivamo travmatično preteklost Kate Middleton
Preberi še
Razkrivamo travmatično preteklost Kate Middleton
Zadnje besede, ki jih je izrekla princesa Diana
Preberi še
Zadnje besede, ki jih je izrekla princesa Diana

 Vir: www.tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375