Zadovoljna.si
Kraljica Camilla

Kraljevo

Kraljica Camilla razkrila, kako je kralj Karel

N. Č.
11. 02. 2024 05.00
0

Pred kratkim se je razvedlo, da ima kralj Karel III. raka. Novica je pretresla prav vse, kraljica Camilla pa javnosti zagotavlja, da nudi maksimalno podporo svojemu možu.

Kralj Karel III. je pred kratkim izvedel, da ima raka, o svojem zdravstvenem stanju pa je obvestil tudi radovedno javnost. Čeprav kraljica Camilla podpira svojega moža, še vedno vestno opravlja svoje kraljeve dolžnosti.

Kralj odhaja na zdravljenje, kdo bo prevzel njegove naloge?
Preberi še
Kralj odhaja na zdravljenje, kdo bo prevzel njegove naloge?

Nedavno je obiskala katedralo v Salisburyju, kjer se je srečala z osebjem nujne medicinske pomoči in spregovorila o moževem raku. "Upam, da je njegovo veličanstvo dobro, vsi smo zelo žalostni, ko slišimo novico," je kraljici povedal Ben Abbott, ki dela na urgenci.

"No, glede na okoliščine je zelo dobro. Dotaknejo se ga pisma in sporočila, ki mu jih pošilja javnost z vsega sveta. To ga veseli," je odgovorila Camilla. 

Kralj Karel III. in kraljica Camilla
Kralj Karel III. in kraljica CamillaFOTO: Profimedia

Charles je sicer že začel zdravljenje, tudi sam pa je že večkrat omenil, kako veliko mu pomenijo podpora in lepa sporočila, ki jih prejema, odkar je javnosti sporočil, da ga čaka operacija zaradi povečane prostate. 

Njegove kraljeve javne dolžnosti so preložili, večino obveznosti pa je prevzel prestolonaslednik princ William, ki je povedal: "Rad bi izkoristil to priložnost, da se vam zahvalim za vaša prijazna sporočila podpore Kate in mojemu očetu, še posebej v zadnjih dneh. Vsem nam to veliko pomeni." 

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo Kronanje, Kraljica: Pogled od blizuKraljeve žene windsorske, Angleški dvor: spopad z mediji in Charles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Kraljica Camilla
Kraljica CamillaFOTO: Profimedia
Kralj Karel III. ima raka
Preberi še
Kralj Karel III. ima raka
Kate Middleton in kralj Karel sta že v domači oskrbi
Preberi še
Kate Middleton in kralj Karel sta že v domači oskrbi
Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton
Preberi še
Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375