Zadovoljna.si
Kraljica Camilla

Kraljevo

Kraljica Camilla spregovorila o zdravstvenem stanju kralja Charlesa

N. Č.
24. 01. 2024 10.53
0

Britanski kralj Charles se trenutno pripravlja na korekcijski poseg zaradi povečane prostate, o njegovem stanju in počutju pa je zdaj spregovorila tudi kraljica Camilla.

Povečana prostata je sicer pogosta nadloga moških njegovih let, a kljub temu ga čaka obisk bolnišnice. Kralj Karel III. se trenutno v Sandringhamu pripravlja na korekcijski poseg zaradi povečane prostate, kraljica Camilla pa še vedno opravlja svoje kraljeve dolžnosti, na obisku v Swindonu pa je celo odgovarjala na vprašanja radovedne javnosti, ki jih zelo skrbi zdravje njenega moža.

Kraljica Camilla je v ponedeljek popoldne v Swindonu obiskala 175-letno družinsko draguljarno Deacon and Sons. Med zbranimi, ki so upali, da bodo lahko videli in pozdravili kraljico, pa je bila tudi 86-letna Jessie Jackson, ki je razkrila, da ji je kraljica Camilla povedala, da je kralj "v redu".

Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Preberi še
Kralj Karel III. mora v bolnišnico

Jacksonova je za tiskovno agencijo PA povedala, da se je rokovala s kraljico in vprašala, kako je s kraljem Charlesom III., Camilla pa se ji je za vprašanje zahvalila in kot že omenjeno odgovorila, da je s kraljem trenutno vse 'v redu'. 75-letni monarh torej trenutno počiva na 20.000 hektarjev velikem kraljevem posestvu Sandringham v Norfolku, poseg pa ga čaka že ta teden.

Kralj Karel III. mora v bolnišnico - čaka ga korekcijski poseg zaradi povečane prostate.
Kralj Karel III. mora v bolnišnico - čaka ga korekcijski poseg zaradi povečane prostate.FOTO: Profimedia

Zahtevnejšo operacijo pa je pred kratkim prestala tudi valižanska princesa Kate Middleton, ki že okreva. Šlo naj bi za abdominalno operacijo, ki pa so jo opravili v zasebni bolnišnici v Londonu. K opravljanju dolžnost naj bi se vrnila šele po nekaj mesecih. 

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo Kronanje, Kraljica: Pogled od blizuKraljeve žene windsorske, Angleški dvor: spopad z mediji in Charles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Zahtevnejšo operacijo je pred kratkim prestala tudi Kate Middleton.
Zahtevnejšo operacijo je pred kratkim prestala tudi Kate Middleton.FOTO: Profimedia
Hči Monice Bellucci poskrbela za pravo senzacijo
Preberi še
Hči Monice Bellucci poskrbela za pravo senzacijo
Vsako jutro pijeta napitek, ki pomaga hitro topiti kilograme
Preberi še
Vsako jutro pijeta napitek, ki pomaga hitro topiti kilograme

Vir: tportal.hr, vizita.si

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413