Zadovoljna.si
Kraljica Elizabeta II.

Kraljevo

Kraljica Elizabeta II. izgubila del premoženja

M. A.
23. 05. 2020 19.00
0

Seznam najbogatejših Zemljanov za letošnje leto je razkril, da naj bi britanska kraljica Elizabeta II., ki je pred kratkim praznovala 94. rojstni dan, v zadnjem letu izgubila več kot 22 milijonov evrov in zdrsnila za šestnajst mest.

Britanski kraljici Elizabeti II. se zagotovo še vedno ni treba bati, saj je njeno premoženje trenutno ocenjeno na 391 milijonov evrov, a vendarle je v zadnjem letu zabeležila več izdatkov kot sicer. Finančni strokovnjaki velik del tega zneska pripisujejo številnim obnovam, ki so se jih lotili v Buckinghamski palači, poleg tega pa so obnove potekale tudi na nekaterih drugih posestvih, ki so v lasti kraljice. Svoje je seveda storila tudi globalna pandemija koronavirusa, ki je znižala vrednost britanskega funta.

Kate Middleton bo postala valižanska princesa
Preberi še
Kate Middleton bo postala valižanska princesa

Medtem ko se kraljica od javnega nagovora javnosti ni več pokazala, pa te dni bolj navdušujeta princ William in Kate Middleton, ki se redno udeležujeta video konferenc in sestankov z različnimi zdravstvenimi delavci in strokovnjaki, prav tako pa kljub 'upokojitvi' podobno počneta Harry in Meghan Markle. Britanska javnost je sicer vse glasnejša, da kraljica v času pandemije ni naredila dovolj, saj bi lahko zdravstvenemu osebju pomagala s finančno donacijo ali pa vsaj s pojavljanjem prek spleta. Kraljica do nadaljnjega še vedno ostaja v samoizolaciji v windsorskem gradu, ob njej pa je mož, upokojeni princ Philip, ki bo v kratkem praznoval 99. rojstni dan.

Kraljica Elizabeta je na seznamu najbogatejših Zemljanov zdrsnila za šestnajst mest.
Kraljica Elizabeta je na seznamu najbogatejših Zemljanov zdrsnila za šestnajst mest.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493