Zadovoljna.si
Kraljica Letizia

Kraljevo

To je 'nesrečna' obleka kraljice Letizie

N. Č.
05. 02. 2024 05.00
0

Zdi se, da vsakič, ko kraljica Letizia obleče razkošno modro srajčno obleko, pride do neželenega pripetljaja.

Kraljica Letizia je znova uspešno reciklirala obleko iz svoje bogate omare, a lepoto dizajna in brezhibnega prileganja je skorajda zasenčila nesreča z nakitom, ki pa se kraljici ni pripetila prvič. 

Za dobrodošlico diplomatskemu zboru je kraljica Letizia izbrala že videno razkošno modro srajčno obleko z gumbi in pasom, ki se zaveže v veliko pentljo. To obleko je kraljica prvič nosila na tradicionalni slovesnosti Pascua Militar leta 2022, izvor te obleke, ki po dizajnu spominja na glamurozno različico večne srajčne obleke, pa ostaja skrivnost.

Kraljevi par kljubuje obtožbam o nezvestobi
Preberi še
Kraljevi par kljubuje obtožbam o nezvestobi

Gre za glamurozno obleko z dolgimi rokavi, srajčnega kroja z V-izrezom, piko na i pa naredijo gumbi in kot že omenjeno, pas, ki se zaveže v veliko pentljo. Kraljica je obleko tokrat kombinirala z nizkimi petami, stajling pa je dopolnila s čudovitim nakitom – kompletom uhanov in ogrlico, največ pozornosti pa je pritegnila zapestnica, ki je bila osrednji predmet dogajanja. 

Kralj Filip in kraljica Letizia
Kralj Filip in kraljica LetiziaFOTO: Profimedia

Zakaj je omenjena obleka 'nesrečna'?

Kot že omenjeno, kraljica Letizia je to razkošno modro obleko prvič nosila leta 2022, ko jo je kombinirala s sivo biserno broško, obdano z diamanti. To je broška, ki je pripadala kraljici Viktoriji Eugeniji in velja za enega izmed najdragocenejših draguljev španske kraljeve hiše. Leta 2022 je omenjena broška padla s kraljičine obleke, toda na srečo ji je na pomoč priskočil kralj Filip, ki je broško hitro pobral s tal.

Osramočeni tast pripravil maščevanje kraljici Letizii?
Preberi še
Osramočeni tast pripravil maščevanje kraljici Letizii?

In zdaj se je ponovila zelo podobna situacija. Potem ko je pozdravila več gostov, je kraljica Letizia spoznala, da ji je safirna zapestnica zdrsnila z zapestja. Hitro jo je pobrala, nato pa prosila moža, naj jo ponovno pritrdi. Po tem so se mnogi vprašali, ali je mogoče, da so kraljevi dragulji v nevarnosti vsakič, ko kraljica Letizia nosi omenjeno modro obleko?

Kraljica Letizia in zapestnica, ki je zdrsnila z zapestja
Kraljica Letizia in zapestnica, ki je zdrsnila z zapestjaFOTO: Profimedia

Vsi, ki radi spremljate dogajanje v britanski kraljevi družini, pa lepo vabljeni na VOYO, kjer so vam na to temo na voljo različne dokumentarne serije in filmi. Tako si lahko denimo ogledate Princ Harry: IntervjuKraljeva družina, Angleški dvor: spopad z medijiCharles in Diana: Resnica o njuni poroki.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kraljica Letizia
Kraljica LetiziaFOTO: Profimedia
Kraljica Letizia pobira padlo zapestnico.
Kraljica Letizia pobira padlo zapestnico.FOTO: Profimedia
Bila sta v zvezi, on pa se je pretvarjal, da je ne pozna
Preberi še
Bila sta v zvezi, on pa se je pretvarjal, da je ne pozna
Kraljica leta varala moža in svaku pošiljala fotografije
Preberi še
Kraljica leta varala moža in svaku pošiljala fotografije
Vsi govorijo o izklesanih rokah kraljice Letizie
Preberi še
Vsi govorijo o izklesanih rokah kraljice Letizie

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471