Zadovoljna.si
Lady Gabriella

Kraljevo

Prvič po moževi smrti se je pojavila v javnosti

N. Č.
21. 06. 2024 05.00
0

Lady Gabriella se je prvič pojavila v javnosti po smrti moža Thomasa Kingstona. Ob paradi Trooping the Colour je delala družbo kraljevi družini v Buckinghamski palači.

Lady Gabriella se je prvič po smrti svojega moža Thomasa Kingstona pojavila v javnosti. Kljub temu, da ni zbujala preveč pozornosti, vse oči so bile namreč uprte v valižansko princeso Kate Middleton, je bila prisotna na paradi Trooping the Colour, ki je v Londonu potekala ta vikend, z njo pa so obeležili uradni monarhov rojstni dan.

Vse oči so bile uprte v Kate Middleton.
Vse oči so bile uprte v Kate Middleton.FOTO: AP
Kate Middleton se bo končno pojavila v javnosti
Preberi še
Kate Middleton se bo končno pojavila v javnosti

Kje so jo opazili?

15. junija je bila Lady Gabriella opažena med parado Trooping the Colour, s katero je britanska vojska v Londonu obeležila uradni rojstni dan kralja Charlesa. 43-letna Gabriella je bila opažena v Buckinghamski palači, kjer je opazovala prelet kraljevih letalskih sil ob zaključku dogodka.

Rojstni dan ima novembra, a praznuje ga junija
Preberi še
Rojstni dan ima novembra, a praznuje ga junija

Medtem ko so kralj Charles, kraljica Camilla, princ William, Kate Middleton in drugi opazovali letala z balkona Buckinghamske paleče, je Gabriella stala notri skupaj s svojim starejšim bratom lordom Frederickom Windsorjem in njegovo ženo Sophie Winkleman.

Zakaj ni bila na balkonu z ostalimi člani kraljeve družine?

Čeprav so se razširjeni člani kraljeve družine včasih pojavljali na balkonu palače skupaj z ožjimi člani kraljeve družine, pa je kraljica Elizabeta aprila 2022 napovedala, da se bodo na balkonu ob dogodku Trooping the Colour pojavili samo zaposleni člani kraljeve družine in nekateri njihovi otroci. Odkar je leta 2022 kralj Charles zasedel njen prestol, se drži omenjenega precedensa.

Zakaj se lady Gabriella ni pojavila na balkonu skupaj z ostalimi člani kraljeve družine?
Zakaj se lady Gabriella ni pojavila na balkonu skupaj z ostalimi člani kraljeve družine?FOTO: AP

Kdo je Lady Gabriella?

Lady Gabriella in lord Frederick sta otroka prvega bratranca kraljice Elizabete, princa Michaela Kentskega in njegove žene baronice Marie-Christine von Reibnitz. Medtem ko njuna starša nista bila opažena na kraljevi rojstnodnevni paradi, pa je udeležba njune hčerke Lady Gabrielle pomenila njen prvi javni nastop na kraljevem dogodku po smrti njenega moža Thomasa.

Pippa Middleton nosečniški trebuh poudarila s plaščem za 800 evrov
Preberi še
Pippa Middleton nosečniški trebuh poudarila s plaščem za 800 evrov

Kako je umrl njen mož Thomas?

27. februarja je Buckinghamska palača sporočila, da je Thomas Kingston umrl, star pa je bil zgolj 45 let. Umrl je zaradi hude rane na glavi, vsaj tako poročajo številni mediji, ki se sklicujejo na preiskavo višje mrliške oglednice Katy Skerrett, ki je povedala, da so Thomasa našli "mrtvega s katastrofalno poškodbo glave".

Umrl nekdanji partner Pippe Middleton
Preberi še
Umrl nekdanji partner Pippe Middleton
Razkrit vzrok smrti nekdanjega fanta Pippe Middleton
Preberi še
Razkrit vzrok smrti nekdanjega fanta Pippe Middleton

"Z najglobljo žalostjo sporočamo smrt Thomasa Kingstona, našega ljubljenega moža, sina in brata. Tom je bil izjemen človek, ki je osvetlil življenja vseh, ki so ga poznali. Njegova smrt je bila velik šok za vso družino in vas prosimo, da spoštujete našo zasebnost, medtem ko žalujemo za njegovo smrtjo," je bilo zapisano v izjavi, objavljeni v imenu Lady Gabrielle, Martina in Jill Kingston ter Joanne Connolly in Emme Murray. Več o njegovi smrti si lahko preberete TUKAJ!

Poroka lady Gabrielle Windsor in zdaj že pokojnega Thomasa.
Poroka lady Gabrielle Windsor in zdaj že pokojnega Thomasa.FOTO: Profimedia
To je oseba, ki je Diano prepričala, da se poroči s Charlesom
Preberi še
To je oseba, ki je Diano prepričala, da se poroči s Charlesom
Nevesta blestela v poročni obleki iz babičine omare
Preberi še
Nevesta blestela v poročni obleki iz babičine omare
Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493