Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Kraljevo

Dokument razkril, da imata Meghan in Harry drugačni imeni

M. A.
06. 04. 2020 16.26
3

Ko se par iz britanske kraljeve družine razveseli otroka, hitro naokrog zaokroži rojstni list otroka, a zdi se, da je bilo pri prvem porodu Meghan Markle vsa pozornost usmerjena na mlado mamico in na vprašanja, kje bo rodila, zakaj tam, kdaj bo šla domov in kako bo ime otroku. Mali Archie je zdaj dopolnil že 11 mesecev, po Otoku pa je zaokrožil njegov rojstni list, ki razkriva kar nekaj zanimivih podatkov.

Te dni je po britanskih medijih zaokrožil rojstni list Meghaninega in Harryjevega prvorojenca, ki sta ga uradno poimenovala Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ta razkriva, da je podatke za rojstni list izpolnil kar Harry sam, a šele enajst dni po rojstvu malčka, javnost pa je bolj kot to zmedel Meghanin naziv. Čeprav si je ameriška igralka s kraljevo poroko 'prislužila' naziv vojvodinje, je na Archiejevem rojstnem listu zabeležena kot princesa Velike Britanije; enako kot Kate Middleton.

Meghan in Harry uresničujeta Dianino neuresničeno željo
Preberi še
Meghan in Harry uresničujeta Dianino neuresničeno željo

Ob tem poznavalci kraljeve družine in običajev poudarjajo, da vsaka ženska, ki se poroči s članom kraljeve družine, tehnično postane tudi princesa, le da tega naziva morda nima v imenu. Tako se je tudi kraljica Elizabeta II. odločila, da Meghan poimenuje kot vojvodinjo Sussekško.

Ne spreglejte Meghan Markle v 7. sezoni serije Nepremagljivi dvojec od ponedeljka do petka ob 19.05 na BRIO.
Mali Archie bo 6. maja dopolnil eno leto.
Mali Archie bo 6. maja dopolnil eno leto.FOTO: Profimedia

Oboževalce mladega para pa je 'zmedel' še najbolj osnovni podatek o Archiejevih starših – ime, ki pa je sicer že od nekdaj javno znano. Čeprav sta Meghan Markle in princ Harry iz svojih imen dobesedno ustvarila blagovno znamko, sta njuni pravi imeni drugačni. Meghan se je namreč rodila kot Rachel Meghan Markle, princ pa kot Henry Charles Albert David. Eden najbolj priljubljenih kraljevih parov 21. stoletja torej sploh nista Meghan in Harry, temveč Rachel in Henry.

Rojstni list malega Archieja
Rojstni list malega ArchiejaFOTO: Profimedia

V teh dneh izkoristite prosti čas in si na VOYO oglejte številne dokumentarne filme o priljubljenem kraljevem paru; med drugim, kako sta se pod pritiskom svetovne javnosti, pripravljala na prvega otroka, kakšna vojna zares divja med Meghan in Kate, ne manjka pa niti njuna romantična zgodba – od samih začetkov. Najdete jih TUKAJ.

Meghan in Harry sta v resnici Rachel in Henry.
Meghan in Harry sta v resnici Rachel in Henry.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493