Zadovoljna.si
Princesa Diana

Kraljevo

Meghan in Harry uresničujeta Dianino neuresničeno željo

M. A.
03. 04. 2020 13.41
2

Ko so se ob poroki s princem Harryjem vse oči svetovne javnosti uprle v bivšo igralko Meghan Markle, so številni opozarjali, da naj bo previdna, da ne bo končala kot princesa Diana. O tem je jasno in glasno spregovoril tudi slavni igralec George Clooney, prijatelj kraljevega para. Slabi dve leti po poroki je vse drugače, kot je marsikdo pričakoval: Harry in Meghan sta starša, ki sta se tudi zavoljo sina odrekla kraljevim nazivom, se preselila čez lužo, Meghan pa gre zdaj res po Dianinih stopinjah, a na drugačen način.

Ko je princesa Diana pred skoraj petindvajsetimi leti ugotovila, da njenemu zakonu s princem Charlesom ni pomoči, je sprejela pogumno odločitev in zahtevala ločitev. Ta je dobila epilog dobro leto pred njeno smrtjo, v tem času pa je Dianino srce osvojil Dodi Fayed, ki je umrl v isti prometni nesreči kot nesrečna kraljica ljudskih src.

Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti
Preberi še
Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti

Diana je po ločitvi želela nov začetek in zaljubila se je v neskončne kalifornijske plaže, svoj novi dom pa je načrtovala v mondenem Malibuju, v četrti Pacific Palisades, kjer svoj dom najdejo številne zvezde, tik pred karanteno se je tja preselila tudi Jennifer Love Hewitt. Princ Harry naj bi se zdaj s pomočjo svojih prijateljev iz Hollywooda zanimal celo za isto posestvo, kot se je pred več kot dvema desetletjema njegova mama, selitev tja pa bi mlademu paru ustrezala tudi zato, ker si Meghan želi ponovno stopiti pred filmske kamere. Vsi glavni hollywoodski studii so namreč le kratko vožnjo stran.

Princ Harry ima dovolj: 'Izgubil sem mamo, ne bom še žene!'
Preberi še
Princ Harry ima dovolj: 'Izgubil sem mamo, ne bom še žene!'
Diana in Dodi sta se po poroki želela preseliti v Malibu, a je vmes posegla usodna prometna nesreča.
Diana in Dodi sta se po poroki želela preseliti v Malibu, a je vmes posegla usodna prometna nesreča.FOTO: Profimedia

Skrito posestvo v bogataškem Malibuju je za Diano takrat našel prav Dodi, ta pa naj bi se v okolico takoj zaljubila in tako se je novopečeni par takrat odločil, da bosta tu po poroki ustvarila nov dom. Žal je vmes posegla usoda in se to ni nikoli uresničilo, zdaj pa bo mamino željo očitno uresničil kar Harry.

Dodi je za Diano našel odmaknjeno posestvo sredi luksuznega Malibuja v Kaliforniji.
Dodi je za Diano našel odmaknjeno posestvo sredi luksuznega Malibuja v Kaliforniji.FOTO: Profimedia

Meghan in Harry sta zadnje mesece sicer preživela v Kanadi, trenutno imata najeto tudi stanovanje v Bel Airu, še vedno pa nista našla kraja, kjer bi se ustalila. Medtem ko je ideja Dianinega sanjskega doma Harryju zagotovo privlačna, tudi Meghan ni nikoli skrivala želje, da bi rada živela ob plaži. Nesojeno Dianino bivališče je sicer zgolj eno izmed mnogih, ki sta si jih v zadnjih tednih ogledala, a Harryjevi prijatelji verjamemo, da se ne bo mogel upreti eni zadnjih materinih želja.

Meghan in Harry razmišljata o selitvi, ki bi izpolnila tudi Dianino neizpolnjeno željo.
Meghan in Harry razmišljata o selitvi, ki bi izpolnila tudi Dianino neizpolnjeno željo.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493