Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry

Kraljevo

Njena nova zaveznica je Angelina Jolie

M. A.
09. 04. 2020 12.45
1

Ko sta princ Harry in Meghan Markle oznanila zaroko, so britanski mediji nevesto hitro začeli primerjati s Kate Middleton, prav tako so bili številni poznavalci kraljeve družine prepričani, da si bo Meghan za zgled vzela prav Kate. Kot se je izkazalo, je bila resnica precej drugačna, med Meghan in Kate naj bi bilo vmes celo nekaj hude krvi, zdaj pa sta Meghan in Harry čez lužo začela novo življenje.

Meghan Markle se je odrekla kraljevemu nazivu in se vrnila k igralstvu, ameriški mediji pa že poročajo, da je našla nov navdih – v Angelini Jolie. Priznana igralka naj bi Meghan navduševala predvsem zaradi njenega kombiniranja igranja in dobrodelnih dejavnosti, s čimer se želi še naprej ukvarjati tudi sama. Številni britanski mediji naj bi dobili tudi izjavo osebe, ki je Meghan zelo blizu, ta pa jim je povedala, da si Meghan želi, da bi Angelina postala njena mentorica. 'Angelino močno spoštuje, tako zasebno kot profesionalno. Meghan občuduje, kako uspešno balansira med kariero in dobrodelnostjo, poleg tega pa se posveča še vzgoji otrok.'

10 stajlingov Angeline Jolie na rdeči preprogi
Preberi še
10 stajlingov Angeline Jolie na rdeči preprogi

Naklonjenost pa je očitno obojestranska, saj naj bi bila Harryjevi ženi naklonjena tudi Angelina. Igralki naj bi se nekajkrat že srečali, sicer pa je bila Angelina tudi gostja na njuni kraljevi poroki. Joliejeva zagotovo lahko Meghan pomaga do vloge, ki si jo močno želi. Bivša vojvodinja je namreč že dobila nekaj filmskih ponudb, a je do zdaj vse zavrnila; močno si namreč želi resne vloge, v kateri bi pokazala svoj talent, saj s tem upa, da bi jo svet končno videl kot pravo igralko in ne zgolj kot ženo princa Harryja.

 Zato sta morala vseh 15 članov ožje ekipe odpustiti
Preberi še
Zato sta morala vseh 15 članov ožje ekipe odpustiti
Angelina Jolie
Angelina Jolie FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493