Meghan Markle bo drugega otroka rodila v ZDA

J.V.
26.11.2019, 11:10
2
Govorice, da bosta sussekška vojovodinja Meghan Markle in princ Harry vsak čas oznanila drugo nosečnost, so vedno glasnejše.

Kraljevi par je v preteklosti večkrat dejal, da si želita dva otroka, zato so mnogi prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj bosta sussekška vojovodinja Meghan Marklein britanski princ Harryjavnost oznanila, da ponovno pričakujeta. V zadnjih dneh pa je v britanske medije po poročanju Expressa pricurljala tudi novica, da naj bi sinu Archiju Harrisonu želela podariti bratca ali sestrico, in sicer v Ameriki. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle je modna ikona leta 2019

Vir, ki je želel ostati anonimen je medijem razkril, da naj bi vojvodinja drugega otroka želela roditi v rodni Ameriki. Razlog za to naj bi bila občutka osamljenosti in izolacije, s katerimi se je borila v času prve nosečnosti, ki jo je v večini preživela v Veliki Britaniji. ZDA je v tistih devetih mesecih obiskala samo enkrat, in sicer, ko je v New Yorku gostila 'babyshower'.

Kraljevi par je v preteklosti večkrat dejal, da si želita dva otroka.
Kraljevi par je v preteklosti večkrat dejal, da si želita dva otroka.FOTO: Profimedia

"Meghan je svojim prijateljem že povedala, da bo drugega otroka rodila v Los Angelesu, kjer je rojena tudi sama in kjer je odraščala," je za OK! povedal neznani vir. Obenem pa dodal tudi to, da Meghan v rojstni državi svojega soproga ni dobila podpore, ki jo je potrebovala. 

PREBERI ŠE
Razlog, zakaj je Meghan Markle stala sama, ni takšen, kot bi si mislili

"Rekla je, da bila nosečnost v Veliki Britaniji brez njene družine in prijateljev zelo osamljena in neprijetna zanjo. Zaradi tega si v drugo želi to spremeniti in poskrbeti za to, da bo srečna. Kar pa zna seveda dvigniti nekaj prahu."

Harry in Meghan se sicer kmalu odpravljata čez lužo, kjer bosta preživela šest tednov in največ časa posvetila njeni mami Dorii.

PREBERI ŠE
Dovolj je bilo: Meghan in princ Harry odhajata v Ameriko

Vir, ki je želel ostati anonimen je medijem razkril, da naj bi vojvodinja drugega otroka želela roditi v rodni Ameriki.
Vir, ki je želel ostati anonimen je medijem razkril, da naj bi vojvodinja drugega otroka želela roditi v rodni Ameriki.FOTO: Profimedia