Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Kraljevo

Meghan Markle in princ Harry pričakujeta drugega otroka

J.V.
14. 02. 2021 20.43
0

Po tem, ko je Meghan Markle lani julija doživela spontani splav, je kraljevi par sedaj javno oznanil, da pričakuje drugega otroka. Veselo novico sta razkrila z objavo fotografije, na kateri je Meghan pokazala nosečniški trebuh.

Meghan Markle in princ Harry sta na najbolj zaljubljen dan v letu oznanila veselo novico, da se bosta v prihajajočih mesecih razveselila drugega otroka. "Lahko potrdimo, da bo Archie postal starejši brat. Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta presrečna nad tem, da pričakujeta drugega otroka," so sporočili njuni javni predstavniki. 

Meghan Markle iskreno spregovorila o tragični izgubi otroka
Preberi še
Meghan Markle iskreno spregovorila o tragični izgubi otroka

Novica prihaja le nekaj mesecev zatem, ko je Meghan v javnem pismu razkrila, da je julija lani doživela spontani splav. ''Ko sem držala svojega prvorojenca, sem vedela, da izgubljam svojega drugega otroka,'' je zapisala. "In ko sem sedela v bolniški postelji in gledala moža, kako se mu lomi srce, medtem ko je poskušal držati skupaj zlomljene koščke mojega, sem spoznala, da je edini način, kako bomo to preboleli, da najprej vprašam: Ali si v redu? Ali sva midva?"

Želja po še enem otroku se jima je sedaj končno uresničila, več podrobnosti o njeni nosečnosti pa za zdaj ni znanih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493