Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Kraljevo

Meghan Markle in princ Harry se umikata iz javnosti

J.V.
04. 04. 2021 06.00
0

Zadnji mesec je bil za Meghan Markle in princa Harryja zelo naporen. Razlog za to je seveda njun intervju z Oprah Winfrey, saj se prah okoli njega še vedno ni povsem polegel. Zato ni pravzaprav nobeno presenečenje, da si bo kraljevi par ob prihodu drugega otroka vzel krajši predah in se za nekaj časa umaknil iz javnosti in medijev.

Kot je za Vanity Fair razkril vir blizu princa Harryja in Meghan Markle, se namerava kraljevi par po rojstvu hčerke umakniti iz javnega življenja in kakovostno preživeti čas z otroki. To bi pomenilo, da bo 36-letni susseški vojvoda, ki je pravkar dobil prvo pravo službo v podjetju za življenjsko usposabljanje in duševno zdravje,  za nekaj časa tudi prekinil svojo poslovno angažiranost.

Par, ki že nekaj časa živi v luksuzni vili v Kaliforniji, pa bo s tem očitno razveljavil tudi milijonski pogodbi z Netflixom in Spotifyem, podjetjema, ki sta glavni vir njunega dohodka, odkar ne prejemata več finančne pomoči od britanskega dvora. 

"Meghan bo drugega otroka rodila poleti in takrat želita biti oba brez obveznosti, da bosta lahko z otrokoma preživela nekaj kakovostnega časa," je dejal neznani vir. Kot so v zadnjih dneh že poročali ameriški mediji, se je vojvodinja odločila za porod doma, če bi prišlo do kakršnih koli zapletov, pa je v bližini njunega doma tudi bolnišnica. 

Meghan Markle in princ Harry se bosta po rojstvu hčerke umaknila iz javnosti.
Meghan Markle in princ Harry se bosta po rojstvu hčerke umaknila iz javnosti.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493