Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry-2

Kraljevo

Zato hčerke ne bosta poimenovala Diana

J.V.
06. 05. 2021 08.13
1

Po tem, ko sta princ Harry in Meghan Markle v ekskluziven intervjuju z Oprah Winfrey razkrila, da se bosta letos poleti razveselila deklice, so splet preplavila ugibanja o imenu, ki ga bosta izbrala za hčerko. Večina njunih oboževalcev navija za ime Diana.

Čeprav si vsi želijo, da bi hčerko poimenovala Diana, si kraljevi par tega ne želi.
Čeprav si vsi želijo, da bi hčerko poimenovala Diana, si kraljevi par tega ne želi. FOTO: Profimedia

Vsi se še zelo dobro spomnimo mesecev, preden je Meghan Markle rodila Archieja, ko je bila najbolj vroča tema na spletu in v medijih to, kakšno ime bo kraljevi par izbral za svojega prvorojenca. Ker spol otroka ni bil znan, je bilo že takrat veliko ugibanj, ali razmišljata o imenu Diana za deklico. No, kasneje se je izkazalo, da pričakujeta dečka, vsi predlogi za dekliška imena pa jima bodo prišli prav v prihajajočih mesecih.

Kot sta razkrila v intervjuju, se bo družini v poletnih mesecih pridružila deklica in njuni oboževalci na družbenih omrežjih upajo, da bosta hčerko poimenovala po Harryjevi pokojni mami, princesi Diani. "Mini Diana za Meghan in Harryja", "dajta otroku ime Diana" in "zagotovo jo bosta poimenovala Diana" je le nekaj izmed številnih komentarjev, ki so v teh dneh preplavili splet.

Princ Harry in Meghan Markle pričakujeta deklico
Preberi še
Princ Harry in Meghan Markle pričakujeta deklico

A kot pravi vir blizu para, ime Diana ni na njunem trenutnem seznamu. "Malo možnosti je, da bosta hčerko poimenovala Diana. Predvsem ju skrbi, da bi to pritegnilo še več medijske pozornosti in znatno povečalo javno zanimanje za otrokovo življenje. Kot vsi vemo, Harry in Meghan cenita zasebnost in želita svoja otroka zaščititi pred intenzivnim medijskih pritiskom, ki sta ga deležna sama," je povedal vir za Page Six.

Meghan Markle in princ Harry z Archijem.
Meghan Markle in princ Harry z Archijem.FOTO: Profimedia
Vrtoglavi znesek, ki ga je Diana zapustila princu Harryju
Preberi še
Vrtoglavi znesek, ki ga je Diana zapustila princu Harryju

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493