Meghan Markle je v letu 2021 doživela modno preobrazbo

J.V.
05.01.2022, 7:29
0
Leto 2021 je bilo prvo leto za britanskega princa Harryja in njegovo soprogo Meghan Markle, v katerem sta lahko vseh dvanajst mesecev uživala v radostih zasebnega življenja.

Princ Harry in Meghan Markle sta se zadnjič javno pojavila kot aktivna člana kraljeve družine marca 2020, in sicer ko sta se udeležila maše za dan Commonwealtha. Z odločitvijo, da zapustita kraljevo življenje in se preselita čez lužo, sta dobila svobodo izražanja, ki je kot člana kraljeve družine nista imela, zato sta lahko v zadnjem letu svetu pokazala vse svoje skrite plati. Njuna novo pridobljena svoboda se je odražala v vsem, kar sta počela, od Harryjevega političnega mnenja do sodelovanja v dokumentarnih filmih o podnebnih spremembah, Meghanine podpore zaposlenim ženskam in njenih drznih modnih opravah, ki so pokazale njeno pravo osebnost.

PREBERI ŠE
Meghan Markle blestela v eni najlepših oblek do sedaj

Meghan Markle in princ Harry-1
Meghan Markle in princ Harry-1FOTO: Profimedia

Meghan prisega na minimalističen in eleganten stil

Meghan namreč že od svojih igralskih dni obožuje elegantno, minimalistično modo, z nekaterimi elementi svoje garderobe pa je še vedno dosledna. Tako še vedno obožuje enobarvne kombinacije, nežen in ne preveč opazen nakit ter 'statement' vrhnja oblačila. Ker ima sedaj več prostora za eksperimentiranje, so njene modne izbire v letu 2021 postale drznejše, kot so bile v času življenja na kraljevem dvoru. 

Tako se je v času nosečnosti pogosto odločala za zanimive potiske in nežne barvne odtenke. Vsi se še dobro spomnimo obleke modne znamke Oscar de la Renta, v kateri se je februarja lani udeležila enega od dogodkov. Obleko so krasile velike limone in v hipu je postala uspešnica na spletu. Med majskim dogodkom Vax Live, ki je spodbujal cepljenje, pa je Meghan nosila živahno rožnato cvetlično obleko modne oblikovalke Caroline Herrera.

No, za največ modnih presenečenj pa je poskrbela po rojstvu hčerke Lilibet Diane, ko sta s Harryjem obiskala New York. Oblačila, ki jih je spakirala za to priložnost, so izžarevala prikrito razkošje.

Meghan Markle in princ Harry-3
Meghan Markle in princ Harry-3FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Cena njenih stajlingov vas bo pustila brez besed

Obleka, v kateri je pretegnila vso pozornost

Njena modna evolucija ji je omogočila tudi trenutke igrivosti, kot je bil na primer koncert Global Citizen v Central Parku, na odru katerega je blestela v obleki modne hiše Valentino. Njen odločilni trenutek  leta 2021 pa je zaznamoval prihod na gala dogodek 'Salute to Freedom', na katerega je Meghan prišla v rdeči obleki s podpisom Caroline Herrera, ki jo je ustvarila mlada oblikovalka Wes Gordon.

Obleka je z globokim izrezom, razkrivajočim razpokom in škrlatno barvo, ki pritegne pozornost, ukradla večer, v reviji Vogue pa so zapisali, da je bila kreacija povsem primerna za vseameriško vojvodinjo, ki pogumno stopa po svoji poti.

Meghan Markle-1
Meghan Markle-1FOTO: Profimedia

Vir: tportal.hr