Zadovoljna.si
Princ Harry, Meghan Markle in Archie

Kraljevo

Meghan Markle pokazala Archieja

M. A.
06. 05. 2020 13.11
2

Dolgo časa se je ugibalo, ali bosta Meghan Markle in princ Harry na Archiejev 1. rojstni dan s svetom delila novo fotografijo malčka in kakšna ta bo. Njun tiskovni predstavnik je to sicer pred dnevi potrdil, zdaj pa je Meghan presenetila.

Ali bodo oboževalci britanske kraljeve družine zares deležni nove Archiejeve fotografije, so se spraševali tudi številni mediji, nekateri so naredili celo seznam stvari, ki jih želijo o malčku izvedeti. Prav na njegov 1. rojstni dan pa je svet res obkrožila nova fotografija in celo videoposnetek, ki ga je posnel Harry, na njem pa Meghan svojemu sinu prebira pravljico. Bivša vojvodinja izgleda srečno in spočito in kako tudi ne bi, ko pa ima končno vse, kar si je želela.

Na splet pricurljale nove fotografije Meghan Markle
Preberi še
Na splet pricurljale nove fotografije Meghan Markle
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Britanski mediji poročajo, da naj bi Meghan sinčku brala pravljico Duck! Rabbit!, posnetek pa je Harry delil z organizacijo Save the Children UK, katere glasnik je. Meghan je svojemu sinu na posnetku doživeto brala pravljico, Archie pa ji je ob tem pomagal in premikal strani. Številni so nad videom navdušeni, našli pa so se tudi takšni, ki verjamejo, da je z videom Meghan spet kljubovala dvoru, saj ostali člani družine na rojstne dni svojih otrok vedno delijo zgolj fotografije. Video si oglejte spodaj. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493