Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Meghan Markle se je odločila za porod, ki ga kraljevi dvor ne odobrava

J.V.
07. 02. 2019 12.49
6

Vojvodinja Sussexa Meghan Markle in britanski princ Harry bosta čez dva meseca postala starša, tekom poroda pa bo bodoča mamica očitno prekršila še eno kraljevo pravilo. Kot poročajo britanski mediji, naj bi se Meghan odločila najeti duolo, ki ji bo pomagala pri porodu, kar sicer ni v običaju pri članicah kraljeve družine.

Do poroda jo ločita le še dva meseca.
Do poroda jo ločita le še dva meseca. FOTO: Profimedia

37-letna Meghan Markle bo aprila rodila svojega prvega otroka in kot poročaju tuji mediji, se je sussekška vojvodinja menda odločila prekšiti kraljevi protokol. Meghan naj bi namreč najela duolo, spremljevalko, ki ji bo pomagala v zadnjih tednih nosečnosti, med porodom in v poporodnem obdobju.

"Megahn je zelo osredotočena na mirnost in pozitivno energijo okoli poroda. V to zelo močno verjame," je za medije povedal kraljevi vir in dodal, da se zaveda je porod velik zalogaj in je ni sram prositi za pomoč. Prav zaradi tega, sta se s Harryjem odločila, da najameta duolo, ki je menda kraljevi par v zadnjih dneh že nekjrat obiskala na njunem domu. 

Njena izbira naj bi bila Lauren Mishcon, 40-letna mama treh otrok. Ko so jo vprašali ali so govorice resnične je dejala, da bo spomladi zelo zaposlena, več kot to, pa ne more povedati. Lauren pa ne bo le v pomoč Meghan, ampak tudi Harryju, ki mu pomaga z nasveti, kako je lahko v še večjo podporo svoji soprogi. 

Meghan noče roditi v isti bolnišnici kot Kate in Diana
Preberi še
Meghan noče roditi v isti bolnišnici kot Kate in Diana

Trend angažiranja pomočnice pri porodu je zelo priljubljen po celem svetu, za kraljevi dvor pa kljub temu neobičajen. A glede na to, da je Meghan v preteklosti že večkrat pokazala, da je ni strah kršiti kraljeva pravila, nas njena odločitev ne preseneča.

Meghan je najela duolo.
Meghan je najela duolo.FOTO: Profimedia
Ali Meghan Markle pričakuje dvojčka?
Preberi še
Ali Meghan Markle pričakuje dvojčka?

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413