Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry

Kraljevo

Meghan Markle se pripravlja na vrnitev

M. A.
08. 05. 2020 10.45
1

Preden je spoznala princa Harryja in postala vojvodinja, je bila Meghan Markle kot igralka in javna osebnost zelo aktivna na družbenih omrežjih. Ta je morala kot članica kraljeve družine sprva opustiti, nato sta s Harryjem začela graditi svojo znamko prek Instagramovega profila, a je bil tudi ta ukinjen, ko sta se odločila, da se odpovesta svojim nazivom. Zdaj pa naj bi Meghan spet pripravljala nekaj novega.

Ne le na Instagramu, Meghan Markle je bila aktivna tudi na svojem lifestyle blogu, ki ga je deaktivirala pred tremi leti, ko je svet obšla novica, da se je zaročila s princem Harryjem. Svoj blog je sicer gradila kar tri leta, na njem pa je s svojimi sledilci delila vpogled v zasebno življenje, česar kot bodoča žena kraljevega člana seveda ni smela več početi. 

Harry in Meghan na prvem razpotju: nimata istih želja
Preberi še
Harry in Meghan na prvem razpotju: nimata istih želja

Tako britanski kot svetovni mediji pa zdaj vse bolj poročajo o tem, da naj bi Meghan v kratkem zagnala nov blog, govorice pa niso zgolj iz trte zvite, saj naj bi informacije o tem deževale z vseh koncev in virov, ki so blizu bivši vojvodinji. Še več, znana poznavalka kraljeve družine, Myka Meier, je celo napovedala, da se bo novi blog imenoval Goop. Prejšnji se je sicer imenoval The Tig, kot je že v preteklosti dokazal Meghanin poslovni menedžer Andrew Meyer, pa ima Meghan pravice do uporabe imena še vse do konca tega leta.

Meghan Markle naj bi se vse bolj pripravljala na vrnitev v soj žarometov.
Meghan Markle naj bi se vse bolj pripravljala na vrnitev v soj žarometov.FOTO: Profimedia

Meghan ni skrivala želje, da se vrne pred kamere, prav tako pa je za enega izmed medijskih gigantov že posnela naracijo dokumentarnega filma o slonih. Ob tem je prvič posnela tudi javni intervju, kaj je v njem razkrila, pa preberite TUKAJ

Meghan in Harry si manj kot dve leti po sanjski kraljevi poroki v Ameriki ustvarjata povsem novo življenje.
Meghan in Harry si manj kot dve leti po sanjski kraljevi poroki v Ameriki ustvarjata povsem novo življenje.FOTO: AP

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493