Zadovoljna.si
Meghan Markle in Kate Middleton

Kraljevo

Tega pri Kate Middleton nismo bili vajeni videti

M. A.
01. 03. 2019 08.43
3

Če smo bili od Kate Middleton med njenimi nosečnostmi vajeni, da se je povsem umaknila z oči javnosti, je pri Meghan Markle povsem drugače. Zdi se, da bolj kot gre proti koncu nosečnosti, bolj neumorno dela in se še več pojavlja v javnosti. Le nekaj tednov pred porodom se je že drugič podala celo na potovanje, za kar bo očitno zdaj tudi nagrajena.

Meghan in Harry se te dni mudita v Maroku.
Meghan in Harry se te dni mudita v Maroku. FOTO: Profimedia

Sicer je res, da se Kate Middleton ni skrivala zaradi lastne želje, temveč so jo v to prisilile hude slabosti, ki naj bi jo po poročanju tistih, ki so ji blizu, za več mesecev skorajda prikovale na posteljo. A 37-letna Meghan Markle očitno teh težav nima, zato že vse od poroke s princem Harryjem neumorno opravlja svoje nove kraljeve obveznosti. Še več, zdi se, da ne zamudi nobene priložnosti, da se pokaže v javnosti. Sprva je v poletnih mesecih na različnih slovesnostih pogosto spremljala kraljico Elizabeto II., zdaj pa je največkrat v družbi svojega moža, princa Harryja.

Princ William: 'Kate je neverjetno ljubosumna!'
Preberi še
Princ William: 'Kate je neverjetno ljubosumna!'

Pred dobrim tednom je Meghan prvič po poroki obiskala Ameriko, kjer so ji najbližje prijateljice pripravile zabavo pred prihodom njenega prvorojenca, zdaj pa sta s Harryjem odpotovala še v Maroko, kjer je Meghan sicer ponovno navdušila s svojim modnim slogom, a je bil tokrat precej drugačen od tega, kar smo od nje sicer vajeni. Tako je med pogovorom z maroškim kraljem, Mohammedom VI., navdušila s pomladno obleko nežne modre barve in cvetličnim vzorcem.

Meghan, ki sicer rada pokaže svoj nosečniški trebušček, ga je tokrat precej prikrila, enako je bilo tudi dan pred tem, ko si je med obiskom britanskega ambasadorja nadela dolgo krem obleko z ogrinjalom. Med številnimi drugimi priložnostmi v Maroku je Meghan sicer presenetila z zelo ’vsakdanjimi’ opravami, med drugim se je večkrat pojavila tudi v majici in črnih hlačah brez nakita.

Meghan Markle pod krinko odletela v Ameriko
Preberi še
Meghan Markle pod krinko odletela v Ameriko
Meghan navduši, kjerkoli se pojavi.
Meghan navduši, kjerkoli se pojavi.FOTO: Profimedia

Meghanino trdo delo pa ni ušlo niti ostremu očesu britanske kraljice, ki naj bi za Meghan pripravljala prav posebno darilo. Po besedah zaposlenih v kraljevi palači naj bi bila kraljica naravnost šokirana nad energijo vojvodinje v zadnjih mesecih nosečnosti, zato naj bi jo obdarila z lastnoročno napisano zahvalo. Mogoče se vam zdi to kot malenkost, a takšnega privilegija naj bi bili deležni le redki.

Ob tem je prej omenjeni vir dodal, da kraljica seveda pričakuje trdo delo tudi v prihodnje. Mladi kraljevi par sicer ni razkril predvidenega datuma za porod, se pa je Meghan pred časom zareklo, da naj bi se to zgodilo aprila, kar pomeni, da bosta pestovala še pred prvo obletnico poroke, ki jo bosta obeležila 19. maja.

Meghan je v Maroku presenetila tudi v bolj vsakdanjih opravah.
Meghan je v Maroku presenetila tudi v bolj vsakdanjih opravah.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413