Meghan Markle zahtevala pogovor 'ena na ena' s kraljem Karlom

Meghan Markle zahtevala pogovor 'ena na ena' s kraljem Karlom

J.V.
22.09.2022, 5:00
2
Po poročanju tujih medijev naj bi Meghan Markle pred vrnitvijo v ZDA zahtevala pogovor 'ena na ena' s kraljem Karlom III.

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan Markle sta se po smrti britanske kraljice Elizabete odločila podaljšati obisk Združenega kraljestva. Preden sta se vrnila Kalifornijo, kjer sta si v zadnjih letih ustvarila dom, pa naj bi Meghan zahtevala pogovor iz oči v oči z novim britanskem kraljem. 

Kralj Karel III.
Kralj Karel III.FOTO: Profimedia

Po besedah znanega kraljevega dopisnika Neila Seana naj bi nekdanja igralka poslala uradno pismo, v katerem je zahtevala zasebni pogovor in kot verjame Sean, naj bi v pogovoru s kraljem Karlom želela rešiti nesoglasja, do katerih je prišlo v zadnjih letih med kraljevim parom in ostalimi člani britanskega dvora. "Tako je, Meghan želi pogovor ena na ena s kraljem Karlom. Prav ste slišali. To je zelo hrabra poteza vojvodinje," je povedal v videu, ki ga je objavil tudi na spletni strani YouTube. 

Meghan in Harry sta sicer že zapustila Anglijo in se vrnila v ZDA. Skupaj z ostalimi člani kraljeve družine sta se v ponedeljek udeležila pogrebne slovesnosti, Meghan pa je za to priložnost izbrala obleko modne oblikovalke Stelle McCartney, ki jo je v preteklosti že nosila. Kraljici se je poklonila tudi z izbiro nakita, uhani, ki jih ji je kraljica poklonila po poroki s princem Harryjem. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle na pogrebu nosila nakit, ki ji ga je poklonila kraljica

Kraljeva družina na pogrebu
Kraljeva družina na pogrebu

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu.