Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry-5

Kraljevo

Zakaj Meghan Markle ne nosi več zaročnega prstana?

N. Č.
20. 10. 2023 05.00
0

Številni so opazili, da žena princa Harryja, Meghan Markle, že nekaj časa ne nosi več zaročnega prstana, ki se je dolga leta svetil na njeni roki ob vsaki priložnosti ...

Meghan Markle, vojvodinja Susseška, je srečno poročena s princem Harryjem že od leta 2018, par pa se je v teh letih uspešno uprl številnim govoricam in občasnim trditvam, da jima zakon ne gre najbolje od rok.

Govorilo se je in še vedno se, da ima Harry dovolj 'nekraljevskega življenja', da se v resnici želi vrniti nazaj v Anglijo, precej glasna pa je bila tudi govorica, da ima skrivno sobo v zdravilišču blizu njunega doma v Kaliforniji, in še marsikaj.

Govorice, da v zakonu princa Harryja in Meghan Markle ni vse idealno, so zdaj še toliko glasnejše, vojvodinja Susseška se je v zadnjem času namreč večkrat pojavila brez zaročnega prstana, ki jo je še do pred kratkim spremljal praktično povsod.

Razkrito skrivno zatočišče princa Harryja
Preberi še
Razkrito skrivno zatočišče princa Harryja

Kljub vsem govoricam pa kraljevi strokovnjaki menijo, da to v resnici nima nobene zveze z njuno zvezo, temveč da Megan prstana ne nosi preprosto zato, ker se želi izogniti konfliktu s kraljevo družino.

Prvotni zaročni prstan, ki ga je nosila Meghan Markle
Prvotni zaročni prstan, ki ga je nosila Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Njen zaročni prstan namreč vsebuje diamante iz zbirke princese Diane, Laura Taylor, specialistka za zaročne prstane pri Laurel Diamonds, pa trdi, da je princ William obseden z diamanti svoje pokojne mame, zato strokovnjakinja meni, da Megan ne nosi več omenjenega prstana zato, ker se boji, da bi ga izgubila ali pa da bi ga ukradli. To bi brez dvoma še povečalo že obstoječ prepad med njo in kraljevo družino. 

"Megan morda drži prstan na varnem, da ne bi izgubila Dianinih diamantov, saj ve, da bi to še bolj zaostrilo odnose v družini," je povedla Laura Taylor. 

Zakaj je zaročni prstan Kate Middleton tako kontroverzen?
Preberi še
Zakaj je zaročni prstan Kate Middleton tako kontroverzen?

Ob tem je opozorila tudi na dejstvo, da so slavni in bogati nenehno tarča tatov, zaradi česar je še bolj verjetno in razumljivo, da ima Meghan prstan spravljen na varnem. "Glede na intenzivno pozornost javnosti na njenem prstanu v zadnjem času menim, da je odsotnost njenega zaročnega prstana namerna izbira," je še izrazila svoje mnenje Laura.

Zaročni prstan Meghan Markle.
Zaročni prstan Meghan Markle.FOTO: Profimedia

Zaročni prstan Meghan Markle

Princ Harry je prstan, s katerim je zaprosil Meghan za roko, oblikoval s pomočjo treh kamnov, obdanih z drobnimi diamanti. Stranski diamanti so pripadali njegovi mami Diani, osrednjega pa je izbral on osebno.

Harry se je odločil za diamant iz Bocvane, kamor sta se odpravila na prve skupne počitnice, Meghan pa je po rojstvu sina Archieja dodala še diamantni pas, tako da ima prstan danes okoli pet karatov.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu, Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

Princ Harry in Meghan Markle – je njuna zveza res v škripcih?
Princ Harry in Meghan Markle – je njuna zveza res v škripcih?FOTO: Profimedia
Razlog, zakaj Meghan ne bo nikoli postala princesa
Preberi še
Razlog, zakaj Meghan ne bo nikoli postala princesa
Zato se Kate nikoli ne bo pobotala z Meghan Markle
Preberi še
Zato se Kate nikoli ne bo pobotala z Meghan Markle

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493