Ko najslavnejša Slovenka zasenči Kate Middleton

J.V.
04.12.2019, 13:15
12
Prva dama ZDA Melania Trump in cambriška vojvodinja Kate Middleton sta se včeraj zvečer v družbi britanski kraljice Elizabete II. udeležili slavnostnega sprejema, ki se je odvijal v Buckinghamski palači.

Obe dami sta za to posebno priložnost izbrali žive barve, ki morda niso najbolj tipične za takšne dogodke, kjer ponavadi prevladujejo temni odtenki. Nekdanja slovenska manekenka in prva dama ZDA Melania Trump je za dogodek izbrala modni kos, ki je bil zagotovo zvezda večera in ga ne vidimo pogosto.

PREBERI ŠE
Kate Middleton navdušila v popolni praznični obleki

Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

Nosila je namreč eleganten plašč zanimivega kroja, pod katerega se je podpisala modna hiša Valentino in katerega cena je sicer 4890 evrov. Plašč žive rumene barve je kombinirala z rožnatimi salonarji, ki so se ujemali z obleko rožnate barve, ki jo je Melania nosila pod plaščem. 

Medtem pa je cambriška vojvodinja Kate Middleton, ki je na dogodek prispela v spremstvu princa Williama, nosila živo zeleno obleko z visokim ovratnikom. Gre za odtenek zelene, ki ga je Kate v preteklosti nosila že večkrat in se lepo poda k njenim rjavim lasem. Obleka je sicer delo modne znamke Emilila Wickstand ter stane 1115 evrov. 

PREBERI ŠE
Melania Trump napovedala top zimski trend

Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

Dogodku je seveda prisostvovala tudi britanska kraljica Elizabeta II., medtem ko se ga princ Harry in Meghan Markle nista udeležila, saj sta si vzela nekaj tednov oddiha od opravljanja kraljevih dolžnosti. 

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Profimedia