Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Na splet pricurljale nove fotografije Meghan Markle

J.V.
06. 05. 2020 09.19
3

Medtem ko se Meghan Markle in Harry privajata na novo življenje v Los Angelesu, so po spletu zakrožile nove fotografije nekdanje članice britanskega kraljevega dvora.

Fotografije so se pojavile, ko je neimenovani snemalec, ki je v preteklosti tesno sodeloval z Meghan Markle, razkril, da so jo klicali 'princesa', dolgo preden je spoznala princa Harryja in dejansko postala vojvodinja.

Meghan Markle pokazala Archieja
Preberi še
Meghan Markle pokazala Archieja

 Razlog za naziv je bilo njeno vedenje, ki ga je opisal z besedama 'težavno' in 'zahtevno'. Po njegovih besedah je Meghan na snemalna prizorišča vedno prišla v spremstvu velike spremljevalne ekipe in takoj postavila stroga pravila, kako želi, da snemanje poteka, in da ne želi, da jo snemajo v noge. 

Sicer pa že nekaj časa krožijo tudi govorice, da naj bi kraljevi par v knjigi, ki naj bi izšla avgusta, razkril vse pikantne podrobnosti o svojem življenju. Knjiga z naslovom Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family  je prva, ki sta ji dala dovoljenje za objavo in privolila tudi v intervju, ki bo v njej objavljen. 

"Knjiga je iskren in razorožujoč portret samozavestnega, vplivnega in vnaprej mislečega para, ki se ne boji prekiniti tradicije in je odločen, da ustvari novo pot stran od središča pozornosti ter si želi ustvariti humanitarno zapuščino, ki bo močno spremenila svet," je opis knjige, ki naj bi prikazala njuno resnično pot. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493