Zadovoljna.si
Kate Middleton in Meghan Markle

Kraljevo

Najboljši stylingi Kate Middleton in Meghan Markle v letu 2020

J.V.
24. 12. 2020 07.50
1

Lahko se strinjamo, da vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle sodita v sam vrh najbolje oblečenih žensk na svetu. Ko se ozremo nazaj, je težko najti en sam modni styling, s katerim bi katera od njiju razočarala, in skoraj nemogoče je bilo izbrati le nekaj njunih najboljših modnih kombinacij leta 2020.

Čeprav nam je velik del leta 2020 vzela pandemija in smo bili prikrajšani za številne družabne dogodke ter posledično stylinge, s katerimi nas navdušujejo zvezdnice, pa je vojvodinjama Kate Middleton in Meghan Markle kljub temu uspelo najti najti nekaj priložnosti, ko sta nas lahko navdušili s svojim modnim stilom. 

Samo mesec dni pred pričetkom 'koronakrize' so v Londonu priredili podelitev nagrad BAFTA, ki sta se je tudi letos udeležila princ William in Kate Middleton. Ta je za to priložnost izbrala prekrasno večerno obleko modne hiše Alexandra McQueena, v kateri je blestela že leta 2012. Razkošno obleko z izvezenimi cvetovi hibiskusa je Kate kombinirala s salonarji znamke Jimmy Choo in ujemajočo se torbico v obliki pisma. Pika na i celotnega stylinga pa je bil njen nakit – srebrna verižica in viseči uhani. Obleko je nosila že pred osmimi leti v Maleziji. 

Ikonično obleko Kate Middleton razglasili za obleko leta
Preberi še
Ikonično obleko Kate Middleton razglasili za obleko leta

Februarja se je kraljevi par udeležil tudi dobrodelnega dogodka, ki se je odvijal v gledališču v Londonu in na katerem je Kate pozitivno presenetila z izbranim stylingom. Vojvodinja je nosila zelo elegantno črno obleko modne znamke Eponine London, celotni videz pa popestrila z bleščečimi salonarji Jimmy Choo in ujemajočo se torbico v obliki pisma. Njena izbira obutve in torbice je zato marsikoga presenetila, modni kritiki pa so navdušeni, da se vojvodinja ne boji tvegati in zadnje čase posega tudi drznejših modnih trendih.  Kar nekaj dovršenih in šik stylingov pa je cambriška vojvodinja pokazala tudi med turnejo na Irskem. Eno od oblek, ki jih je nosila tam, je revija Vogue celo izbrala za najbolj ikonično obleko leta 2020. 

Kate Middleton v obleki, ki je navdušila tudi Slovenke
Preberi še
Kate Middleton v obleki, ki je navdušila tudi Slovenke

Za kar nekaj nepozabnih modnih trenutkov pa je poskrbela tudi Meghan. Marca letos sta se  Harry in Meghan po več tednih odsotnosti vrnila na 'kraj zločina' in opravila še zadnjo dolžnost kot člana kraljeve družine. Zaljubljeni par se je namreč  udeležil podelitve nagrad 2020 Endeavour Fund, vojvodinja pa je za to priložnost izbrala obleko v živo modri barvi, ki je poudarila njeno vitko linijo in je delo modne oblikovalke Victorie Beckham.

Styling, ki ga je izbrala za svoj zadnji javni dogodek, preden sta s princem Harryjem zapustila kraljevi dvor, se je celo uvrstil med najvplivnejše leta 2020. Gre za živo zeleno obleko Emilie Wickstead. V njej je 9. marca prispela v Westministrsko opatijo. Modna znamka je posledično zabeležila kar 286 % več iskanj na spletu. 

Najvplivnejši kraljevski modni trenutki leta 2020
Preberi še
Najvplivnejši kraljevski modni trenutki leta 2020

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375