Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Preiskava je zaključena, rezultati pa ostajajo tajni

J.V.
20. 06. 2022 07.52
0

Preiskava, ki jo je po poročanju medija The Sunday Times naročila kraljica, in v kateri so skušali ugotoviti, ali so obtožbe, da je Meghan Markle v času služenja monarhiji grdo ravnala z osebjem v palači, resnične, naj bi se zaključila.

Tuji mediji poročajo o preiskavi, v kateri je neodvisna odvetniška pisarna, ki jo je najela britanska kraljica Elizabeta, skušala ugotoviti, ali je Meghan Markle nadlegovala osebje palače med svojim bivanjem v Veliki Britaniji in služenjem monarhiji. Preiskava zlorabe delavcev naj bi bila sedaj po poročanju britanskih medijev dokončno zaključena.

Spomnimo, v preteklih letih je več delavcev za medije dalo izjave o travmatičnih izkušnjah pri delu z Meghan. A čeprav je preiskava končana, ugotovitve nikoli ne bodo objavljene, razlog pa ni pojasnjen. Neuradni viri iz Buckinghamske palače pravijo, da je razlog končno ustaviti kakršno koli stopnjevanje napetosti med Harryjem in Meghan ter ostalo kraljevo družino.

Uradna preiskava je vključevala zaslišanje štirih ali petih članov podporne ekipe Harryja in Meghan, čeprav je včasih zanju delalo do 25 zaposlenih, ki bi lahko veljali za potencialne priče. Videti je bilo, da niso imeli nobenih pritožb. Vse obtožbe o nadlegovanju delavcev so predstavniki Meghan Markle pred nekaj meseci zavrnili.

Camilla in Meghan Markle
Camilla in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399