Zadovoljna.si
Princesa Charlene in princ Albert

Kraljevo

Princa obtožili, da plačuje milijone bivšim ljubicam

N. Č.
28. 03. 2024 08.56
0

Princ Albert pravi, da ga je družina 'zasipala z naklonjenostjo', potem ko ga je nekdanji svetovalec obtožil, da daje milijone na leto bivšim ljubicam.

Monaški princ Albert je dejal, da sta ga njegova družina in javnost podprli, potem ko ga je nekdanji računovodja obtožil finančne nepravilnosti. Kljub vsemu so trditve nekdanjega svetovalca močno vznemirile princeso Charlene, ki naj bi najemala nezakonite varuške oz. nezakonite priseljence, ki sestavljajo večinski del njenega osebja. 

Claude Palmero je razkril še številne druge podrobnosti o financah monaške kraljeve družine, problem naj bi bila predvsem že omenjena princesa Charlene, ki naj bi na leto za osebno porabo porabila več kot milijon evrov. 

Javnost pretresel nov škandal v monaški kneževini
Preberi še
Javnost pretresel nov škandal v monaški kneževini

67-letni Palmero je bil več kot dve desetletji zadolžen za finance palače, nato pa je odstopil in razkril, kako princ Albert II. in njegova družina zapravljajo denar. Več o podrobnostih, ki jih je razkril, si lahko preberete v članku z naslovom Javnost pretresel nov škandal v monaški kneževini.

Princ Albert in princesa Charlene
Princ Albert in princesa CharleneFOTO: Profimedia

Albert takrat njegovih trditev ni komentiral, zdaj pa se je končno odločil, da tudi sam spregovori. "Na srečo mi je vsa moja družina stala ob strani in me obdala s svojo naklonjenostjo tako moja ožja družina kot razširjena monaška družina," je povedal in izrazil svojo hvaležnost za podporo. 

"Tudi Charlene je bila zelo vznemirjena in užaloščena zaradi nekaterih stvari, ki so prišle v javnost. Drug drugega sva podpirala," je še povedal o čustvih svoje žene, s katero naj bi sicer imela veliko težav.

Princ Albert in princesa Charlene z družino
Princ Albert in princesa Charlene z družinoFOTO: Profimedia

Podatki, ki jih je razkril Claude Palmero

Gospod Palmero naj bi bil še posebej zaskrbljen zaradi 'nezakonitih migrantov', ki so sestavljali velik del osemčlanskega osebja princese Charlene.

Razkril je, da naj bi princ Albert vsako leto bivšim ljubicam in nezakonskim otrokom nakazoval milijone s tajnega francoskega bančnega računa. 

Bo bivša ljubica princa Alberta nadomestila princeso Charlene?
Preberi še
Bo bivša ljubica princa Alberta nadomestila princeso Charlene?

Po drugi strani pa je do sedaj na veliko zapravljala tudi Charlene. Ta naj bi vložila skoraj dva milijona v prenovo najete hiše na Korziki in preureditev svoje pisarne v Monte Carlu. Več podrobnosti si lahko preberete TUKAJ!

Princesa Charlene in princ Albert z družino.
Princesa Charlene in princ Albert z družino.FOTO: Profimedia
Zakaj najstarejši otrok princa Alberta ne bo nikoli prevzel prestola?
Preberi še
Zakaj najstarejši otrok princa Alberta ne bo nikoli prevzel prestola?

Vsi, ki radi spremljate kraljeve vsebine, toplo vabljeni na VOYO, kjer si lahko na to temo ogledate ogromno dokumentarnih filmov in serij. Med drugim so vam na voljo: Angleški dvor: spopad z mediji, Diana: 7 dni, ki so pretresli svet, Kraljeva garda: pomp in ceremonije in Kraljevske žene windsorske.

Palača razkrila, ali se kraljevi par res ločuje
Preberi še
Palača razkrila, ali se kraljevi par res ločuje
Poroka kraljevega para je farsa, princesa živi v Švici
Preberi še
Poroka kraljevega para je farsa, princesa živi v Švici
Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Vir: dailymail.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413