Zadovoljna.si
Švedski princ z izbranko - 5

Kraljevo

To je trenutno najbolj 'vroč' princ na svetu

N. Č.
15. 04. 2024 05.00
0

TikTok pravkar odkriva "vročega" švedskega princa Carla Philipa. Brez dvoma velja za najbolj privlačnega princa na svetu, mnogi ga celo primerjajo s filmskimi zvezdami, kot sta na primer Henry Cavill in Jamie Dornan. Pa je samski?

Princ Karel Filip je edini sin in drugi od treh otrok kralja Karla XVI. Gustava in kraljice Silvije. Od leta 2016 je princ četrti v vrsti dednega nasledstva na švedski prestol, za svojo starejšo sestro prestolonaslednico Viktorijo, svojo nečakinjo in krščenko princeso Estelo in svojim nečakom princem Oskarjem

Matej Zemljič iz Skrito v raju iskreno o snemanju intimnih prizorov
Preberi še
Matej Zemljič iz Skrito v raju iskreno o snemanju intimnih prizorov

Čeprav je šele četrti v vrsti za prestol, pa velja za enega izmed najbolj zaželenih princev na svetu. Še posebej priljubljen je na TikToku, ključnik #PrinceCarlPhilip ima namreč zares ogromno zadetkov in ogledov. 

Najbolj priljubljen video o edinem sinu kralja Karla XVI. Gustava in kraljice Silvije si je ogledalo več kot 5,8 milijona ljudi, prikazuje pa montažo fotografij 44-letnega princa Carla Philipa, vse od njegovih poznih najstniških let do danes.

To poletje pričakujemo novega kraljevega dojenčka
Preberi še
To poletje pričakujemo novega kraljevega dojenčka

Na nekaterih fotografijah je oblečen poslovno, nosi torej obleko in kravato, spet na drugi pa je v svoji elegantni uniformi. V prostem času se rad ukvarja s športom, še posebej navdušen je nad atletiko, nogometom, plavanjem, tekom na smučeh in smučanjem, njegova prava ljubezen pa je vožnja z dirkalnimi avtomobili.

Carl Philip
Carl PhilipFOTO: Profimedia

Pod videoposnetkom so se pojavili tudi številni komentarji oboževalk in oboževalcev, ki so prepričani, da je princ z leti postal še bolj čeden, kot je bil v mladosti. Mnogi ga celo primerjajo z znanimi hollywoodskimi zvezdami, spominjal naj bi namreč na Henryja Cavilla, podoben pa naj bi mu bil tudi Jamie Dornan, ki ga poznamo iz franšize Petdesetih odtenkov sive.

Pravijo, da je najlepši moški na svetu
Preberi še
Pravijo, da je najlepši moški na svetu

Kdo je princ Carl Philip?

Carl Philip se je rodil 13. maja 1979 kot drugi otrok kralja Carla Gustava in kraljice Silvije, ki sta že bila starša hčerke princese Victorije. Tudi Švedska se je sicer nekoč držala pravila, da prestol lahko podedujejo samo moški, toda z leti se je to pravilo spremenilo, tako da je prestolonaslednica postala njegova sestra, princesa Viktorija. 

Kraljica Sofia pristala v bolnišnici, takšno je njeno stanje
Preberi še
Kraljica Sofia pristala v bolnišnici, takšno je njeno stanje

Do te spremembe je prišlo januarja leta 1980, čeprav so dogovori glede spremembe potekali že veliko prej. Viktorija je tako postala prestolonaslednica in bodoča švedska kraljica. Njuna mlajša sestra princesa Madeleine se je rodila leta 1982 in zasedla mesto za princem Carlom Philipom v vrsti za prestol.

Carl Philip in princesa Madeleine
Carl Philip in princesa MadeleineFOTO: Profimedia

Ali je princ Carl Philip samski?

Princ Carl Philip je poročen. V aprilu leta 2010 so ga začeli povezovati z manekenko in zvezdo resničnostnih šovov Sofio Hellqvist, junija leta 2014 sta javnosti sporočila novico o zaroki, leto pozneje pa sta se poročila v Stockholmu.

Par ima skupaj tri otroke, najstarejši je princ Alexander, ki se je rodil leta 2016. Njun drugi otrok, princ Gabriel, se je rodil leta 2017, leta 2021 pa se je rodil še princ Julian.

Švedski princ Carl Philip in Sofia Hellqvist
Švedski princ Carl Philip in Sofia HellqvistFOTO: Reuters
Poroka Carla Philipa in Sofie Hellqvist - 3
Poroka Carla Philipa in Sofie Hellqvist - 3FOTO: Reuters
Tako je družina hudo bolnega Brucea Willisa praznovala njegov rojstni dan
Preberi še
Tako je družina hudo bolnega Brucea Willisa praznovala njegov rojstni dan
Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399