Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Princ Harry in Meghan Markle nista mogla skriti navdušenja nad vrnitvijo

J.V.
04. 06. 2022 05.00
0

Princ Harry in Meghan Markle sta se v teh dneh po skoraj treh letih vrnila v Veliko Britanijo, kamor ju je pripeljalo praznovanje kraljičinega platinstega jubileja. Čeprav sta takrat z Otoka pobegnila z izgovorom, da je vsega preveč in da si želita več zasebnosti, pa britanski mediji poročajo, da je kraljevi par navdušen nad vrnitvijo v London.

Kraljičin platinasti jubilej je po skoraj treh letih ponovno združil kraljevo družino, in čeprav sta Meghan Markle in princ Harry manjkala na balkonu Buckinghamske palače, pa prvega dne proslave nista zamudila. 

Naključno posnet posnetek je razkril njune široke in iskrene nasmehe, Meghan pa je kljub vsem varnostnim izzivom spustila zatemnjena stekla luksuznega avtomobila in se pokazala zbrani množici na ulicah Londona. "Iskreno nisem vedel, da sta v tistem avtu. Slišal sem policijske sirene in videl spremstvo ter se odločil vklopiti kamero. Zdelo se je, da imam veliko srečo," je dejala Emily Sevenoaks, ki je v središču Londona ujela kraljevi par na poti v Buckinghamsko palačo.

Kate Middleton bel stajling začinila z detajlom posvečenim princesi Diani
Preberi še
Kate Middleton bel stajling začinila z detajlom posvečenim princesi Diani

Posnetek je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih in med tem, ko so se nekateri razveselili njunega navdušenja, pa drugi niso skrivali, da jim njuna hinavščina ni všeč. "Ko te je nepopisno strah za svojo varnost, pa vseeno spustiš okno in se pokažeš vsem na kraljičini jubilejni paradi," je ironično komentiral eden od uporabnikov Twitterja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo

Princ je pred časom vložil tožbo proti britanski vladi, ker je ta zavrnila prošnjo za policijsko varovanje njegove družine, poroča britanski medij Daily Mail. "Vojvoda in vojvodinja Susseška sta osebno financirala zasebno varovanje svoje družine, vendar to varovanje ne more zagotoviti policijske zaščite, ki jo potrebujeta v Združenem kraljestvu. V odsotnosti takšne zaščite se princ Harry in njegova družina ne moreta vrniti domov," je zapisano v izjavi. 

Vse je skrbno načrtovano, da se sprta kraljeva para ne srečata
Preberi še
Vse je skrbno načrtovano, da se sprta kraljeva para ne srečata
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416