Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry

Kraljevo

Princ Harry in Meghan Markle se ta teden vračata v Veliko Britanijo

J.V.
31. 05. 2022 05.00
0

Dolgo se je ugibalo, ali se bosta princ Harry in Meghan Markle odzvala na vabilo kraljice Elizabete in se udeležila uradne slovesnosti ob 70. obletnici njenega kronanja. Zdaj je ugibanj končno konec, saj je bilo potrjeno, da se kraljevi par po skoraj treh letih vrača v Veliko Britanijo, z njima pa prihajata tudi Archie in hčerka Lilibet Diana, ki jo bodo člani kraljeve družine tokrat videli prvič.

Že nekaj dni se vsi v Londonu pripravljajo na praznovanje kraljičinega platinastega jubileja, 70. obletnice kronanja. Za kraljico Elizabeto, ki ima najdaljši staž, Velika Britanija pripravlja pravi spektakel, ki se bo prekrival tudi z dobro znanim dogodkom Trooping the Color, ko bomo na balkonu Buckinghamske palače spet videli najpomembnejše člane kraljeve družine. 

Skoraj tri leta, odkar sta zapustila monarhijo in se odpovedala opravljanju kraljevih dolžnosti, bosta na balkonu tudi princ Harry in Meghan Markle ter njuna dva otroka, sin Archie in hčerka Lilibet. Štiričlanska družina bo prispela iz ZDA in bo menda bivala v Frogmore Cottage na posestvu gradu Windsor.

Edina, ki lahko blesti v takšni obleki, je Kate
Preberi še
Edina, ki lahko blesti v takšni obleki, je Kate

Kraljica Elizabeta bo tokrat prvič srečala svojo najmlajšo pravnukinjo, malo Lilibet, ki je dobila ime po njej. Po dveh letih pa bo spet videla Archieja, ki ga je spoznala ob njegovem rojstvu. Če je verjeti dobro obveščenim virom, naj bi se William in Harry zadnje čase večkrat slišala prek video klicev ter si dopisovala. Kot vse kaže, se je njun odnos v zadnjem času izboljšal. 

Družina, vključno z Williamom, je bila razočarana nad tem, kako sta se Harry in Meghan odločila zapustiti kraljevo družino. Zdaj pa so mnenja, da je treba vse to pustiti v preteklosti in iti naprej.

Vsi se pritožujejo nad zahtevno, nerazumno in posesivno ženo princa Harryja
Preberi še
Vsi se pritožujejo nad zahtevno, nerazumno in posesivno ženo princa Harryja
Kraljeva družina na balkonu Buckinghamske palače.
Kraljeva družina na balkonu Buckinghamske palače.FOTO: Profimedia


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416