Princ Harry in Meghan Markle zapuščata svojo razkošno vilo

J.V.
08.01.2022, 5:00
0
Novo leto, nov dom? Tako sta se očitno odločila britanski princ Harry in njegova soproga Meghan Markle, ki naj bi poročanju ameriških medijev razmišljala o prodaji njune kalifornijske vile in že nekaj časa raziskovala trg nepremičnin. Njun 13 milijon evrov vreden dom ju menda ne osrečuje več.

Nov dom Meghan Markle in Harryja
Nov dom Meghan Markle in HarryjaFOTO: Profimedia

Vojvoda in vojvodinja Susseška naj bi trenutno iskala nov dom, ki jima bo ustrezal, saj sta po 18 mesecih bivanja v luksuzni vili z devetimi spalnicami v Montecitu ugotovila, da jima to ne ustreza več. Kot pravijo dobro obveščeni viri, Harry in Meghan iščeta dom, ki bo idealen za odraščanje dveletnega Archieja in šestmesečne Lilibet.

"Razmišljata o prodaji hiše, vendar je jasno, da je na prostem trgu ne bo. Na voljo bo le določenim strankam, tistim, ki razmišljajo resno. Želita pa ostati v tem delu Kalifornije, nekje v soseščini, ne pa v tej hiši," je za ameriške medije razkril dobro obveščeni vir.

Spomnimo

Njun trenutni kalifornijski dom je obkrožen z zelenjem in ima pogled na ocean, ima tudi vinsko klet, igralnico, telovadnico, spa, kino, a tudi ločeno gostišče, pa tudi teniška igrišča in bazen, a vse to ni bilo dovolj za Meghan.

PREBERI ŠE
Meghan Markle je v letu 2021 doživela modno preobrazbo

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke