Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry

Kraljevo

Harry in Meghan za diagnozo Kate Middleton izvedela prek medijev

N. Č.
25. 03. 2024 09.44
1

Meghan Markle in princ Harry naj bi za diagnozo Kate Middleton izvedela "istočasno kot preostala javnost" oz. ko je valižanska princesa objavila video posnetek, v katerem je spregovorila o svoji bolezni.

Meghan Markle in princ Harry naj bi za diagnozo Kate Middleton izvedela iz medijev. Kljub temu, da sta bila v stiku s kraljevo družino, ju nihče ni obvestil o resnosti zdravstvenega stanja valižanske princese. Princesa je namreč pred kratkim sporočila, da ima raka. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Odnosi med Harryjem in Meghan ter Williamom in Kate so napeti že vse od leta 2020, zato ni presenetljivo, da jima te novice niso zaupali že prej. Zdi se, da sta Kate in William popolnoma izgubila zaupanje v Harryja in Meghan, predvideva se namreč, da ju je bilo strah, da bi Harry in Meghan to občutljivo novico, ki jo je bilo treba sporočiti ob pravem času in na pravi način, izdala medijem. 

Zato se Kate in William za vsako ceno izogibata Meghan in Harryja
Preberi še
Zato se Kate in William za vsako ceno izogibata Meghan in Harryja

Kljub vsemu pa sta Harry in Meghan takoj po tem, ko sta izvedela za diagnozo valižanske princese, izdala izjavo za javnost, v kateri sta princesi zaželela čimprejšnje okrevanje. 

Izjava sicer ni bila dolga, a zdi se, da je bila zelo iskrena. "Želimo si veliko zdravja in hitro okrevanje za Kate in družino ter upamo, da bodo to lahko storili zasebno in v miru," sta zapisala. 

Kate, William, Harry in Meghan
Kate, William, Harry in MeghanFOTO: AP

Po njuni izjavi je strokovnjak za odnose z javnostmi za The Mirror povedal, da je hitrost, s katero sta Harry in Meghan objavila sporočilo podpore, dober znak. "Hitrost, s katero je izšlo sporočilo, je pozitivna," je povedal Ryan McCormick in dodal, da se mu zdi, da bi lahko zaradi tega velikega in nesrečnega dogodka vsi pozabili na pretekle težave.

Dodal je: "Resnost te situacije je morda tako velika, da bi lahko stopila dolgoletne zamere. Da, Meghan in Harry imata svoje napake, toda družina je družina. Njun spor bi se lahko takoj končal."

"William ne bo govoril s Harryjem, dokler se ne opraviči"
Preberi še
"William ne bo govoril s Harryjem, dokler se ne opraviči"

Harry naj bi že stopil v stik z bratom Williamom, toda na kakšen način – telefonski klic, video klic ali zgolj sporočila – pa zaenkrat še ni jasno. 

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu. Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

Kate, William, Harry in Meghan
Kate, William, Harry in MeghanFOTO: AP
5 največjih škandalov britanske kraljeve družine
Preberi še
5 največjih škandalov britanske kraljeve družine
Vse je skrbno načrtovano, da se sprta kraljeva para ne srečata
Preberi še
Vse je skrbno načrtovano, da se sprta kraljeva para ne srečata

Vir: mirror.co.uk

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413