Zadovoljna.si
Princ William in Kate Middleton

Kraljevo

Princ William in Kate Middleton zapuščata London

J.V.
15. 06. 2022 10.22
0

Govorice, da se družina princa Williama in Kate Middleton seli in zapušča London, so se uresničile.

Britanski mediji te dni pišejo, da je vse pripravljeno za selitev kraljeve družine iz Kensingtonske palače v nov dom izven Londona. Princ William in Kate Middleton ter njuni trije otroci, princ George, princesa Charlotte in najmlajši princ Louis, se bodo namreč preselili v nov dom v Windsorju.

Gre za štirisobno hišo z velikim vrtom Adelaide Cottage, ki se nahaja v Berkshiru. Razlog za selitev je ta, da se družina želi čim bolj približati 96-letni kraljici Elizabeti II., ki se je odločila Buckinghamsko palačo trajno nadomestiti s svojim gradom Windsor. Nepremičnina iz leta 1831 je bila pred kratkim obnovljena in je domnevno le kratek sprehod od kapele sv. Jurija, celotno posestvo pa obsega več kot 2000 kvadratnih metrov. 

Adelaide Cottage
Adelaide CottageFOTO: Profimedia

Britanski mediji poročajo, da kraljica potrebuje več ljudi, kot je William, okoli sebe. Zelo pogosto je sama z osebjem, zato je navdušena, da bodo William, Kate in pravnuki le deset minut stran. Jeseni bosta osemletni princ George in sedemletna princesa Charlotte začela obiskovati tudi novo lokalno šolo.

Družina princa Williama in Kate Middleton
Družina princa Williama in Kate MiddletonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375