Zadovoljna.si
William in Taylor Swift

Kraljevo

Princ William iskreno spregovoril o svojem nastopu s Taylor Swift

M. A.
12. 12. 2021 05.00
0

Marsikdo, ki ima čast spoznati člane britanske kraljeve družine, poroča o tem, kako je imel veliko tremo, a do zdaj smo že vajeni, da je pri pop superzvezdnici Taylor Swift vse drugače. Tako je bilo tudi, ko je pevka spoznala princa Williama in je bil slednji tisti, ki je izgubil razum in se potil od treme.

Bilo je osem let nazaj, ko se je princ William udeležil ene izmed številnih dobrodelnih prireditev, kjer so zbirali finančna sredstva za mlade, ki so se znašli brez strehe nad glavo, tega dogodka pa se je poleg številnih drugih zvenečih imen udeležila tudi takrat 24-letna pevka Taylor Swift, ki se je v tem obdobju ravno pripravljala, da iz country vod zaplava v pop.

Princ William je o tem dogodku pred dnevi spregovoril prvič in priznal, da je bil nadvse navdušen, ko je ugotovil, da na prireditvi nastopa Jon Bon Jovi. Med rokerjevim nastopom je močno užival in kot se je v pogovoru za ameriške medije spominjal princ, je pričakoval, da se bo po njegovem koncertu sprostil in ob lahkotnih pogovorih užival ob večerji. A močno ga je presenetilo že to, da je sedel zraven Taylor Swift in ko je Bon Jovi končal s prvo pesmijo, se je nenadoma obrnila k njemu, ga prijela za roko in povsem sproščeno dejala: 'Pridi, William, greva eno zapet!'

Taylor Swift je prepričala princa Williama v nastop z Jonom Bon Jovijem.
Taylor Swift je prepričala princa Williama v nastop z Jonom Bon Jovijem.FOTO: Profimedia

Čeprav je od tega dogodka minilo že osem let, William priznava, da še zdaj ne ve, kaj se mu je v tistem trenutku zgodilo v glavi. 'Še zdaj mi je nerodno, ko pomislim na tisti večer in sploh ne znam razložiti, zakaj sem privolil. Ampak če te Taylor Swift prime za roko, pogleda v oči in ti reče, da greš z njo ... Ja, vstaneš kot psiček in greš za njo. Takrat se mi je zdela ideja vrhunska. Seveda ti bom sledil,' je v smehu priznal bodoči angleški kralj, ki je imel takrat 31 let, zadnji dve leti pa je bil poročen s Kate Middleton.

Taylor in William sta se tako Bon Joviju pridružila na odru in z njim zapela njegov veliki hit Livin' On A Prayer. Kot je še dodal princ, se je tega, kaj se dejansko dogaja, zavedel šele po polovici pesmi. 'Ali res stojim na odru pred vsemi temi ljudmi in s Taylor Swift in Bon Jovijem pojem pesem, katere besedila sploh ne znam,' naj bi se zmedeni princ vprašal v glavi. A občinstvo je bilo seveda navdušeno in njegova podpora ga je prepričala v to, da je pesem tudi končal. 'Pod mojo elegantno obleko sem se močno potil. Počutil sem se kot labod, ki želi obdržati svojo eleganco, a pod površjem so moje male nožice noro divjale.'

Taylor Swift: od zasanjane country pevke do najvplivnejše ikone
Preberi še
Taylor Swift: od zasanjane country pevke do najvplivnejše ikone

 

Taylor Swift in princ William
Taylor Swift in princ WilliamFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375