Zadovoljna.si
Kate in princ William

Kraljevo

Bila sta tik pred razhodom, Kate Middleton pa mu je postavila ultimat

N. Č.
29. 01. 2024 10.20
0

Princ William in Kate Middleton sta imela pred časom kar precej težav. William je bil takrat med dekleti zelo priljubljen, Kate pa v nekem trenutku ni več prenašala, da se po njem obešajo na praktično vsakem koraku.

Kate Middleton in princ William sta se leta 2007 znašla na prelomnici. Daily Mail je poročal, da sta bila takrat tik pred razhodom, Williama so namreč posneli v kočljivih položajih s številnimi ženskami v nočnih klubih. Ko je Kate videla medijske naslove, je poklicala svojega fanta in mu postavila ultimat. Ali bo pazil na svoje obnašanje ali pa bo ona postala preteklost. 

Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton
Preberi še
Kralj Karel pred posegom obiskal Kate Middleton

Kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl je razkrila: "Več let se je dobro spopadala s tem, da so se dekleta metala na njenega fanta in nekaj časa so se ji njihovi poskusi zdeli zabavni in celo laskavi. Ko pa je pretiraval, mu je postavila ultimat in mu dejala, da vsakič, ko se tako obnaša v javnosti, okrni njeno javno podobo, ne samo svoje." 

Povedala mu je, da ni pripravljena, da bi z njo ravnali kot s predpražnikom in da njegovo brezskrbno obnašanje vpliva na njeno podobo. Kraljeva strokovnjakinja razkriva še, da je bila kar precej ostra in celo malce osorna. "Včasih je takšne stvari dopustila, a to jo je res motilo," še trdi Nichollova.

Princ William in Kate Middleton z družino.
Princ William in Kate Middleton z družino. FOTO: Instagram

Vsi, ki radi spremljate kraljeve vsebine, pa toplo vabljeni na VOYO, kjer si lahko na to temo ogledate ogromno dokumentarnih filmov in serij. Med drugim so vam na voljo: Angleški dvor: spopad z mediji, Diana: 7 dni, ki so pretresli svet, Kraljeva garda: pomp in ceremonije in Kraljevske žene windsorske.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Princ William in Kate Middleton z družino.
Princ William in Kate Middleton z družino.FOTO: Profimedia
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Preberi še
Kralj Karel III. mora v bolnišnico
Česa takšnega od novega kralja niso pričakovali
Preberi še
Česa takšnega od novega kralja niso pričakovali
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kam je izginila Meghan Markle?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368