Zadovoljna.si
Princ William in Kate Middleton

Kraljevo

Ko je spoznal Kate Middleton je bil noro zaljubljen v drugo žensko

J.V.
07. 02. 2019 12.35
0

Britanski princ William in cambriška vojvodinja Kate Middleton sta zadnjih osem let srečno poročena, ko sta se spoznala, pa je bilo njegovo srce v lasti druge ženske!

Arabella je bila ena od ljubezni princa Williama.
Arabella je bila ena od ljubezni princa Williama. FOTO: Profimedia

Čeprav njuna ljubezenska zgodba zveni pravljično, pa sta imela princ William in Kate Middleton tako kot marsikateri drugi par, v svoji zvezi tudi nekaj padcev. O tem, da sta se leta 2007 razšla smo že pisali, zdaj pa so v javnost pricurljali tudi drugi detajli iz njegovega ljubezenskega življenja. 

Preden je namreč princ William spoznal svojo sedanjo soprogo in mamo njegovih treh otrok, je njegovo srce pripadalo prijateljici iz otroštva Arabelli Musgrave. To je v biografiji 'William and Harry: Behind the Palace Walls', razkrila avtorica knjige Katie Nicholl.

Po njenem poročanju je bila Arabella del družbe imenovane 'Glosse Posse' in je prejemala vabila na vse zabave, ki sta jih prirejala in se jih udeleževala, britanska princa. In na eni od teh zabav je postala Williamu všeč. "Arabella se je sprehajala po prostoru in William je moral dvakrat pogledati, ali je to res ona. Arabella je namreč odrasla v prekrasno dekle, zaradi česar se je začel spraševati, kako je ni opazil že prej," piše v biografiji. 

Zaljubila sta se na faksu.
Zaljubila sta se na faksu.FOTO: Profimedia

Ta večer je bil tudi začetek strastne romance, ki je trajala eno leto. Nato pa je William jeseni odšel na fakulteto in ker jo je zelo pogrešal, celo razmišljal o vrnitvi domov. Vse dokler ni v njegovo življenje vstopila Kate. Spoznala sta se v prvem letu njegovega študija, njuna ljubezen pa traja še danes. Arabella je svojo ljubezen našla nekaj let kasneje in se leta 2014 poročila z Georgeom Galliersom-Pratto. Trenutno dela kot vodja PR oddelka modne hiše Gucci.

Znane nove podrobnosti o razhodu kraljevega para leta 2007
Preberi še
Znane nove podrobnosti o razhodu kraljevega para leta 2007
Kate in princ William sta se poročila leta 2011.
Kate in princ William sta se poročila leta 2011.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413