Zadovoljna.si
Princ William in Kate Middleton sta pred porodnišnico pozirala s svojim tretjim otrokom, princem Louisom, nato pa se odpravila domov.

Kraljevo

Princ William pokazal sredinca

M. A.
29. 09. 2020 07.50
0

Čeprav se je zgodba o iztegnjenem sredincu princa Williama zgodila že pred dobrima dvema letoma, prav na dan, ko je še tretjič postal oče, je te dni znova zaokrožila po številnih družbenih omrežjih; zahvaljujoč priljubljenemu 'memu', ki je nasmejal številne. Na njem princ William proti predstavnikom medijev, ki so čakali pred bolnišnico, izteguje sredinca, a ta zgodba hkrati uči, da ni vedno vse tako, kot je morda videti na prvi pogled.

Vsi, ki radi spremljajo britansko kraljevo družino, vedo, da je skorajda vsak njihov gib v javnosti skrbno premišljen, njihovim zaposlenim pa pogosto sporoča nekaj dodatnega. Tako se je pred nekaj tedni zaradi enega izmed takšnih gibov, veliko govorilo o Williamovi ženi, Kate Middleton, zdaj pa se je, zahvaljujoč družbenim omrežjem, pod plazom vprašanj znašel kar princ William, ki naj bi na dan rojstva svojega tretjega otroka, princa Louisa, zbranim medijem pokazal sredinca.

Vedno to počne, a tega do zdaj ni nihče opazil
Preberi še
Vedno to počne, a tega do zdaj ni nihče opazil

A kot uči priljubljeni 'meme', so to nevarnosti zgodbe, v kateri spoznaš le eno stran. William je namreč medijem s prsti pokazal znak za trojko, češ da ima zdaj tri otroke, istočasno pa so ga fotografirali s stranskega profila. Na njem je tako videti, kot da kaže sredinca.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Omenjeni dogodek se je sicer zgodil 23. aprila 2018, le slab mesec pred poroko Williamovega brata, princa Harryja, z Meghan Markle. V tem času je bil Harry zaradi novorojenega Louisa s petega mesta za kraljevi prestol izrinjen na šesto mesto, na katerem je še danes, mesto pod njim pa je leto dni pozneje zapolnil njegov prvi sin, princ Archie, ki je na svet privekal maja 2019.

Nove fotografije: tako velik je že Archie
Preberi še
Nove fotografije: tako velik je že Archie

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413