Zadovoljna.si
Princ William

Kraljevo

Princ je na prireditev pripeljal slavnega igralca

M.S, Zadovoljna.si
15. 02. 2024 05.00
0

Nedavno se je princu Williamu na dobrodelni prireditvi v Londonu pridružil ameriški igralec Tom Cruise, zbirali pa so sredstva za organizacijo London Air Ambulance. William je najprej gostil slovesnost na gradu Windsor, nato pa se je odpravil v London na dobrodelno večerjo, kjer je svoj večer začel s srečanjem s člani posadke, nekdanjimi bolniki in podporniki organizacije.

Nedavno se je princu Williamu na dobrodelni prireditvi v Londonu pridružil ameriški igralec Tom Cruise. Na dogodku so zbirali sredstva za organizacijo London Air Ambulance, ki jo William podpira zadnja štiri leta. V organizaciji upajo, da bodo do jeseni zbrali vsaj 17 milijonov evrov. William se je z enim od helikopterjev organizacije dvignil v zrak, da bi obeležili 30. obletnico delovanja. Od ustanovitve leta 1989 je zračna reševalna služba rešila več kot 45 tisoč življenj.

Princu Williamu se je na dobrodelni prireditvi pridružil igralec Tom Cruise.
Princu Williamu se je na dobrodelni prireditvi pridružil igralec Tom Cruise.FOTO: Profimedia
"William ne bo govoril s Harryjem, dokler se ne opraviči"
Preberi še
"William ne bo govoril s Harryjem, dokler se ne opraviči"

William je sprva gostil slovesnost na gradu Windsor, nato pa se je odpravil v London na dobrodelno večerjo. Tu je svoj večer začel s srečanjem s člani posadke, nekdanjimi bolniki in podporniki dobrodelne organizacije. Družbo mu je delal igralec Tom Cruise, s katerim je bil William že večkrat opažen. Nazadnje smo ju skupaj videli na londonski premieri filma Top Gun: Maverick leta 2022. Prav tako se je 61-letni Cruise udeležil pogreba Williamove matere, princese Diane, leta 1997.

Princu Williamu se je na dobrodelni prireditvi pridružil igralec Tom Cruise.
Princu Williamu se je na dobrodelni prireditvi pridružil igralec Tom Cruise.FOTO: Profimedia
Kraljica Camilla razkrila, kako je kralj Karel
Preberi še
Kraljica Camilla razkrila, kako je kralj Karel

Čeprav na prvi pogled William in akcijska zvezda morda nimata veliko skupnega, sta si po besedah Cruisa v resnici zelo podobna. "Imava veliko skupnega, oba imava rada Anglijo in oba sva letalca," je v intervjuju za Vanity Fair zaupal Tom. Naj spomnimo, da se je William usposabljal za pilota helikopterja, medtem ko Cruise v številnih filmih igra glavnega pilota; svojo pilotsko licenco pa ima že od leta 1994.

William se je srečal s člani posadke, nekdanjimi bolniki in podporniki dobrodelne organizacije.
William se je srečal s člani posadke, nekdanjimi bolniki in podporniki dobrodelne organizacije.FOTO: Profimedia
Razkrivamo nenavaden vzdevek princa Williama
Preberi še
Razkrivamo nenavaden vzdevek princa Williama

Vse oboževalke igralca Toma Cruisa ne zamudite akcijskega filma Misija: Nemogoče ta petek, 16. februarja, ob 20. uri na KINO. Ethan Hunt je poklicni vohun. Preprečiti mora krajo diskete, kjer so zapisana imena vseh ameriških dvojnih agentov. Če bi se ti podatki znašli v napačnih rokah, bi bili agentje v nevarnosti. Ethanu pomaga ekipa zvestih sodelavcev in med opravljanjem naloge se vsi znajdejo v pasti. Večina sodelavcev umre, Ethanu pa se uspe rešiti, zato ga ožigosajo za izdajalca. Kolegi se obrnejo proti njemu, poleg tega ga zasledujejo neznanci. Ethan kljub vsemu ohrani trezno glavo in začne iskati pravega izdajalca.

Bila sta tik pred razhodom, Kate Middleton pa mu je postavila ultimat
Preberi še
Bila sta tik pred razhodom, Kate Middleton pa mu je postavila ultimat

Nadaljevanje filma Misija: Nemogoče 2 vas čaka že naslednji dan, v soboto, 17. februarja, ob 20. uri na KINO. V drugem delu se Tom Cruise kot agent Ethan Hunt znajde sredi mednarodne spletke. Z računalniškim genijem Lutherjem potuje od Avstralije do Španije, da bi zaustavil nekdanjega sodelavca Seana Ambrosea, ki hoče s pomočjo nevarnega virusa izpeljati smrtonosen načrt. Ethan se po pomoč zateče k Seanovi bivši ljubimki, osupljivo lepi tatici Nyah Hall. Ne mine dolgo, ko se tudi sam nepričakovano zaljubi vanjo. Film poleg odlične igralske zasedbe in režije odlikujejo še osupljivi posebni efekti in glasba.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People in Vanity Fair

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493