Zadovoljna.si
William in Harry

Kraljevo

Princ William zaradi brata končal 20-letno prijateljstvo

J.V.
10. 04. 2021 06.00
1

Bodoči britanski kralj naj bi po poročanju tujih medijev pred kratkim končal 20 let dolgo prijateljstvo z novinarjem Tomom Bradbyjem, za to pa naj bi bil kriv princ Harry.

Dve desetletji dolgega prijateljstva med princem Williamom in Tomom Bradbyjem je konec. Kot je razkril vir blizu kraljeve družine, cambriški vojvoda ni mogel več prenašati dejstva, da se je Bradby, ki je novinar na britanski televiziji ITV, v zadnjih tednih postavil na stran princa Harryja in njegove žene Meghan Markle.

Govori se, da sta bila Harry in Meghan v zadnjih mesecih ves čas v kontaktu z Bradbyjem, zaradi česar William meni, da svojemu prijatelju in novinarju ne more več zaupati. "Prijateljstvo Williama in Toma je končano. Vojvoda je razočaran in meni, da ga je Bradby v zadnjih mesecih pustil na cedilu s svojim vedenjem. William je občutljiva duša in verjame, da je v kriznih časih najlažje ugotoviti, kdo je tvoj pravi prijatelj. Bradby zagotovo ni eden od teh," je razkril vir, ki je še dodal, da Bradby vedno bolj igra vlogo tiskovnega predstavnika Harryja in Meghan.

Spomnimo, 54-letni Tom Bradby je leta 2019 v Južni Afriki posnel dokumentarni film za ITV, v katerem je Meghan Markle večkrat skritizirala kraljevi dvor, medtem ko je Harry potrdil prepir s starejšim bratom.

Številni verjamejo tudi, da je prav zaradi Bradbyja televizija ITV dobila pravice do predvajanja intervjuja kraljevega para z Oprah Winfrey, zaradi vsega tega pa se William počuti izdanega. 

Kate Middleton, princ William, princ Harry in Meghan Markle
Kate Middleton, princ William, princ Harry in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493