Zadovoljna.si
Princesa Beatrice

Kraljevo

Kralj Karel razburil svoji nečakinji in ju odrinil iz kraljeve družine

N. Č.
03. 04. 2024 05.00
1

Britanska kraljeva družina se v zadnjem času spopada s številnimi težavami, zaradi bolezni so bili namreč nekateri člani kraljeve družine primorani odložiti nekatere obveznosti, ki so jih nato prevzeli drugi delujoči člani kraljeve družine, med katerimi pa ni princese Eugenie in Beatrice.

Princesa Beatrice in princesa Eugenie naj bi bili zaradi tega 'zelo razburjeni', a prav nič presenečeni. 

Princesa Beatrice: s poroko je prekršila dolgoletno kraljevo tradicijo
Preberi še
Princesa Beatrice: s poroko je prekršila dolgoletno kraljevo tradicijo

Anonimni vir blizu obeh mladenk je za The Daily Beast povedal: "Zdi se zlobno, da deklet sploh ne izkoriščajo, ko so dale jasno vedeti, da želijo biti v pomoč, še posebej, ko je bil princ Andrew sprejet nazaj v kraljevo družino. Nista storili nič slabega in ne bi ju smeli povezovati z grehi njunega očeta. Zelo sta razburjeni, ker ju je kralj ignoriral, saj menita, da imata veliko za ponuditi, a v resnici nista presenečeni."

Drugi vir, prijatelj širše družine, je prav tako spregovoril za The Daily Beast in povedal: "Charles ima zelo rad dekleti iz Yorka, vendar se vsi, vključno z njim, strinjajo, da ni prostora, da bi bili redno zaposleni v kraljevi družini. In kot je pokojna kraljica Elizabeta jasno povedala, biti delujoči član kraljeve družine s krajšim delovnim časom ni možnost."

Britanska princesa dobila naziv, ki si ga ne bi želela nobena
Preberi še
Britanska princesa dobila naziv, ki si ga ne bi želela nobena

Kraljevo družino torej trenutno uradno zastopajo kraljica Camilla, princesa Anne, princ Edward in njegova žena Sophie, kraljeve dolžnosti pa so začasno odložili kralj Karel, valižanska princesa Kate Middleton in princ William.

Princesi Beatrice in Eugenie z mamo Sarah Ferguson
Princesi Beatrice in Eugenie z mamo Sarah FergusonFOTO: Profimedia
Kdo so delujoči člani kraljeve družine?
Preberi še
Kdo so delujoči člani kraljeve družine?

Ali bi ju bilo pametno vključiti med delujoče člane kraljeve družine?

Tako nekdanji dvorjan kot zaupanja vreden biograf Robert Hardman sta izpostavila dejstvo, da bi nenadna vključitev princese Beatrice in princese Eugenie lahko le še dodatno zmedla javnost. Prepričana sta, da ta drastična sprememba zdaj ne bi bila v pomoč nikomur.

V intervjuju za The Daily Beast Robert Hardman na omenjeno tematiko povedal: "Mislim, da ni nobenega apetita po tem. Če bi ju nenadoma postavili v javno orbito, bi po mojem mnenju poslali zmedeno sporočilo, ki bi bilo v nasprotju s splošnim občutkom racionalizacije. Kralj ima zelo rad svoji nečakinji, vendar sta zelo zasebni."

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi, ki radi spremljate kraljeve vsebine, toplo vabljeni na VOYO, kjer si lahko na to temo ogledate ogromno dokumentarnih filmov in serij. Med drugim so vam na voljo: Angleški dvor: spopad z mediji, Diana: 7 dni, ki so pretresli svet, Kraljeva garda: pomp in ceremonije in Kraljevske žene windsorske.

Princesa Beatrice priznala, da je jezna na kralja Karla.
Princesa Beatrice priznala, da je jezna na kralja Karla.FOTO: Profimedia
'Plus size' vplivnica s fotografijami v kopalkah navdušuje splet
Preberi še
'Plus size' vplivnica s fotografijami v kopalkah navdušuje splet
Princa obtožili, da plačuje milijone bivšim ljubicam
Preberi še
Princa obtožili, da plačuje milijone bivšim ljubicam

Vir: thedailybeast.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368