Zadovoljna.si
Princesa Charlene

Kraljevo

Princesa Charlene končno prekinila molk in razkrila resnico

J.V.
30. 05. 2022 05.00
0

Monaška princesa Charlene se je v zadnjem letu večkrat znašla na naslovnicah svetovnih medijev. Razlog za to je bila njena dolga odsotnost z monaškega dvora, ki je sprožila številna ugibanja o njenem zakonu s princem Albertom, kar nekaj pa je bilo tudi ugibanj o njenem zdravstvenem stanju. Zdaj pa je nekdanja južnoafriška plavalka končno prekinila molk in medijem razkrila resnico.

Njen prvi uradni dogodek, na katerem jo je spremljala njena sedemletna hči, princesa Gabriella, ni mogel ostati neopažen. Prihod princese Charlene na podelitev nagrad v okviru tedna mode v Monte Carlu je pritegnil pozornost javnosti, predvsem pa medijev. In kako tudi ne, ko je monaška princesa ob tej priložnosti prvič iskreno spregovorila o tem, kaj se je z njo dogajalo zadnje leto. 

Takšno je bilo njeno življenje pred poroko z monaškim princem
Preberi še
Takšno je bilo njeno življenje pred poroko z monaškim princem

Najprej je priznala, da je po vrnitvi z zdravljenja na švicarski kliniki, kamor je odšla zaradi čustvene in fizične izčrpanosti, ostala izjemno krhka. "Ko sem se vrnila v kneževino, sem vso svojo energijo usmerila v svoje otroke, moža in svoje zdravje, saj je to moja prioriteta," je dejala in dodala: "Moje zdravje je še vedno krhko in ne želim hiteti z okrevanjem. Pot je bila dolga, težka in boleča, danes pa sem bolj umirjena."

Monaška princesa Charlene in princ Albert
Monaška princesa Charlene in princ AlbertFOTO: Profimedia

 Odkar se je končno vrnila v Monako, so se o njej in princu Albertu ponovno širile nove govorice. Med drugim tudi o tem, da naj bi podpisala pogodbo, v kateri je bilo zapisano, da ji bo plačeval 12 milijonov evrov na leto, medtem ko bo ona živela v novem domu zunaj Ženeve, kjer jo bodo obiskovali otroci. 

"Želite govoriti o govoricah, da se ločujem ali da sem kupila nov dom v Švici? Še vedno ne morem verjeti, da nekateri mediji prodajajo takšne govorice o mojemu življenju in mojemu zakonu. Kot vsi drugi smo tudi mi samo ljudje in kot ljudje imamo čustva in slabosti, le da je za razliko od drugih naša družina na udaru medijev in nobene slabosti niso dovoljene."

Pohvalila je svojega moža princa Alberta, ki ji ves čas stoji ob strani in ga označila kot svojega zaščitnika. "Skupaj sva se pogovarjala o teh zlobnih besedilih in naredil je vse, da bi zaščitil mene in najine otroke. Vesela sem, da sem končno doma v Monaku s svojo družino," je zaključila.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399