Redka fotografija Meghan Markle v kopalkah razkriva njeno popolno postavo

Redka fotografija Meghan Markle v kopalkah razkriva njeno popolno postavo

J.V.
06.08.2022, 5:00
2
Nekdanja hollywoodska igralka in članica britanske kraljeve družine Meghan Markle se tudi po dveh porodih lahko pohvali z vitko linijo, ki jo ohranja z redno telesno aktivnostjo in zdravo ter uravnoteženo prehrano. Na njenem jedilniku pa naj bi se vsako jutro znašel tudi priljubljen napitek, s katerim začne svoj dan.

Meghan Markle vsako jutro popije kozarec tople vode z limoninim sokom, dneva pa si ne predstavlja tudi brez jabolk, ki so njeno najljubše sadje. Nobena skrivnost ni, da je skrb za telo na samem vrhu njenih prioritet in da nekdanja igralka že od nekaj veliko pozornosti namenja zdravi prehrani ter fizični aktivnosti.

Meghan na svojo linijo pazi vsak dan in ni ji vseeno, kaj vnaša v svoje telo in v kakšnih količinah. Čeprav ni vegetarijanka, pa se pretežno prehranjuje vegetarijansko, meso in ribe pa uživa le občasno. Zajtrka nikoli ne izpusti, vsak dan pa začne s kozarcem tople vode z iztisnjenim limoninim sokom. Na njenem jedilniku so vsak dan tudi jabolka, ki jih obožuje v vseh oblikah. V enem od intervjujev je nekoč dejala, da jih ima tako rada, da zjutraj raje spije smoothie iz jabolk kot skodelico kave. Največkrat jih uživa surova, pogosto pa spije že omenjeni smoothie v kombinaciji z malo špinače ali ohrovta, limoninim sokom in ingverjem, ki je pripravljen v le nekaj minutah in je odličen vir energije za začetek dneva. 

Meghan Markle v kopalkah
Meghan Markle v kopalkahFOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Kako zdrava so v resnici jabolka?

O tem, kako zdrava so jabolka, smo v preteklosti že pisali in verjetno vsi poznamo pregovor 'jabolko na dan prežene zdravnika stran'.  Številne raziskave potrjujejo, da ne gre le za stari rek, ki so se ga spomnile naše babice. Poleg tega, da so jabolka odličen vir energije in zdravilnih snovi, pomagajo tudi pri izboljšanju odpornosti telesa, pomembno vlogo pa imajo še pri preprečevanju številnih obolenj. Lupina jabolka vsebuje kar 6-krat več vitamina C kot meso, jabolko pa krepi tudi črevesno steno in zmanjšuje apetit. Ko so nas (in nas še vedno) naše mame vsa tista leta spodbujale k temu, naj pojemo jabolko, da bomo bolj zdravi, se niso motile. 

Jabolka so odlično orožje proti odvečnim kilogramom, saj imajo veliko vlaknin in malo kalorij. Tisti, ki uživajo jabolka skupaj z olupkom, naredijo veliko za zdravje in za kontroliranje telesne teže. To gre pripisati veliki vsebnosti vlaknin, vendar je bolje, da izberete jabolka iz ekološke pridelave. Na univerzi v Los Angelesu ugotavljajo, da je lahko le eno zaužito jabolko na dan ključnega pomena pri izgubi telesne teže. 

PREBERI ŠE
Jutranji ritual, ki pospeši izgubo kilogramov

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke