Rojstni list Lilibet Diane razkril nekaj nepričakovanega

J.V.
28.06.2021, 8:17
0
Ameriški mediji so se dokopali do rojstnega lista Lilibet Diane, ki je razkril kar nekaj zanimivosti, med drugim tudi to, da je njen oče princ Harry poleg imena navedel svoj naziv 'Njegovo kraljevo visočanstvo', medtem ko je njena slavna mama vpisala le svoje pravo ime Rachel Markel.

Ameriški portal TMZ je objavil rojstni list nedavno rojene Lilibet 'Lili' Diane Mountbatten-Windsor, drugega otroka Meghan Markle in princa Harryja, ki je razkril tudi nekaj zanimivosti.

Namreč, medtem ko ime njenega očeta spremlja naziv HRH (njegovo kraljevo visočanstvo) in vojvoda Sussexa, pa se je Meghan odpovedala svojim kraljevim naslovom in je vpisana kot Rachel Markle, kar je njeno pravo ime, medtem ko je Meghan njeno srednje ime.

Rojstni list je v Kaliforniji javni dokument, zato TMZ ni imel pretežke naloge. Zanimivo je, da je kraljevi par januarja lani dejal, da po odhodu iz kraljeve družine, svojih krajevnih nazivov ne bosta več uporabljala. Pustili so jima le naziv vojvoda in vojvodinja Sussexa, saj je bilo to kraljičino darilo ob njuni poroki. 

A kot vse kaže, pri vpisovanju imen v rojstni list hčerke, tega nista povsem upoštevala.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Lilibet Diana je tista, ki je kraljico potisnila čez rob