Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

S takšno frizuro Meghan Markle še nismo videli

J.V.
01. 02. 2019 10.07
2

Vojvodinja Sussexa Meghan Markle je v zadnjih dneh navdušila s številnimi nosečniškimi stajlingi, svoj zadnji videz pa osvežila s povsem novo frizuro.

Meghan Markle
Meghan Markle FOTO: Profimedia

Če smo bili Meghan Markle do sedaj vajeni videti s spuščenimi, rahlo valovitimi lasmi ali spetimi v nizko figo ali klasičen čop, je vojvodinja Sussexa včeraj presenetila s povsem drugačno pričesko.

Srečanja z Association of Commonwealth Universities se je namreč bodoča mamica udeležila v črni obleki in plašču, lase pa imela vse počesane nazaj in spete v visoko figo. Meghan je sicer poznana kot velika ljubiteljica fige, nosila jo je celo na svoj poročni dan, a do sedaj se je vedno odločila na nizko speto in rahlo neurejeno figo. Kako jo lahko naredite same doma, si poglejte v posnetku.

Priznati moramo, da jo je bilo lepo videti z vsemi lasmi spetimi nazaj in upamo, da se bo za podoben stil pričeske v bodoče odločila večkrat. 

Meghan in britanski princ Harry naj bi se sicer prvorojenca razveselila konec aprila, v zadnjem času pa so se pojavila tudi številna ugibanja o tem, ali je nekdanja igralka v resnici sploh noseča. Nekateri namreč trdijo, da pod obleko skriva umeten nosečniški trebuh in da bosta s Harryjem v resnici otroka dobila prek nadomestne matere. Spet tretji pa so zaradi velikosti njenega nosečniškega trebuha v šestem mesecu prepričani, da pod srcem nosi dvojčka. 

Kar se nam zdi vseeno bolj verjetno, kot pa teorija, da Meghan hlini svojo nosečnost.

Ali Meghan Markle pričakuje dvojčka?
Preberi še
Ali Meghan Markle pričakuje dvojčka?
Tokrat se je odločila za visoko figo.
Tokrat se je odločila za visoko figo.FOTO: Profimedia
Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia
Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia
Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413