Še nikoli videna fotografija Meghan Markle osupnila kraljeve oboževalce

J.V.
16.12.2019, 8:31
0
Sussekška vojvodinja Meghan Markle je osupnila svoje oboževalce, ko je po spletu zaokrožila njena fotografija iz leta 1997, ki je dokaz, da se članica britanske kraljeve družine v zadnjih dvajsetih letih ni prav veliko spremenila.

Po spletu je v zadnjih dneh zaokrožila še nikoli videna fotografija sussekške vojvodinje Meghan Markle.Ta ima na njej rosnih 16 let, fotografija pa je nastala na srednješolskem božičnem plesu, ki se ga je Meghan udeležila s prvim fantom Luisom Seguro.

PREBERI ŠE
Tako bo čez 20 let videti sin Meghan Markle in princa Harryja

Čeprav je fotografija nastala pred 22 leti, je danes 38-letna Meghan videti skoraj enako in njeni oboževalci ne morejo verjeti, kako malo se je v tem času postarala. Fotografija je na spletu hitro postala viralna in ena od glavnih tem na družbenih omrežjih, kot je Twitter. Meghan nosi bleščečo črno obleko na naramnice z visokim razporkom in dekoltejem, lase pa ima spete. 

In to le nekaj dni zatem, ko je sussekško vojvodinjo javno pohvalil eden od njenih bivših učiteljev v srednji šoli. Sodeč po njegovih besedah, je bila Meghan zelo pridna in priljubljena učenka, ki se je vedno zavzela za tiste, ki so to potrebovali. "Šola je bila za njo zelo pomembna. Učenje je bilo pomembna in imela je glas, ki ga je uporabljala."

PREBERI ŠE
Meghan Markle bo drugega otroka rodila v ZDA

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke