Sta princ Harry in Meghan Markle fotošopirala sina?

J.V.
28.12.2021, 5:00
0
Po več mesecih pričakovanj so oboževalci kraljevega para končno dočakali prvo družinsko fotografijo 4-članske družine, ki je obenem tudi prva fotografija najmlajše članice – Lilibet Diane.

Meghan Markle in princ Harry sta pred nekaj dnevi namreč končno objavila družinsko božično voščilnico, na kateri sta končno pokazala obraz malega Archieja, javnost pa je imela prvič priložnost videti njuno hčerko Lilibet Diano, rojeno junija letos. A tudi tokrat ni dolgo trajalo, da je objavljena božična voščilnica kraljevega para, postala tarča kritik. Mnogi so namreč prepričani, da sta Meghan Markle in princ Harry družinsko fotografijo računalniško obdelala. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle in princ Harry prvič pokazala Lilibet Diano

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na družbenih omrežjih je namreč kmalu stekla razprava o Photoshopu, s katerim sta se, kot so prepričani mnogi, poigrala vojvoda in vojvodinja Susseška. Prva podrobnost, ki je vsem padla v oči, so lasje malega Archija, ki je postal rdečelasec kot njegov oče. Barva las je pravzaprav identična barvi Harryjevih las, kar je malce neverjetno. Zakaj? Te barve namreč ne podpira fotografija, ki jo je nedavno delila Meghan, ko se je gostja pojavila v oddaji Ellen DeGeneres. Na tisti fotografiji naj bi bili Archiejevi lasje bolj rjavi kot rdečkasti.

'To je hud fotošop, mali je imel do nedavnega rjave lase' in 'Otroka so fotošopirali, je to mogoče?' ter 'Fotografirali so lase, spremenili barvo in dodali lase tako malemu kot njegovemu plešastemu očetu'. To pa je le nekaj komentarjev na Twitterju.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke