Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Zaradi tega nikoli ne vidimo njenega spodnjega perila

J.V.
23. 07. 2021 15.21
8

Medtem ko se je številnim zvednicam že večkrat pripetilo, da so se skozi oblačila videle linije njihovega spodnjega perila ali naramnice nedrčka, pa se cambriški vojovodinji Kate Middleton to nikoli ne pripeti. Ste se kdaj vprašali, zakaj in kako ji uspeva, da je vedno videti popolno? O tem je spregovorila strokovnjakinja za kraljevski bonton Myka Meier.

Verjetno se je marsikatera pripadnica že večkrat spraševala, ali obstaja kakšen trik, ki skrije linije in robove spodnjega perila? Obstaja in ena izmed tistih, ki se trika ves čas poslužujejo, je cambriška vojvodinja Kate Middleton. Z njegovo pomočjo ji že vrsto let uspeva izgledati kot iz škatljice, njeno 'skrivnost' pa je sedaj za The Sun razkrila strokovnjakinja za kraljevski bonton. Meierjeva trdi, da je perilo za oblikovanje postave 'must have' modni kos, ko želimo skriti robove in linije spodnjega perila. 

Myka, ki je ustanoviteljica podjetja Beaumont Etiquette in se je izobraževala pod nadzorom britanske kraljice, je na Instagramu zapisala: „Ste se kdaj vprašali, zakaj nikoli ne vidite naramnic nedrčka?" Nato pa delila fotografijo nedržka v kožni brvi in brez naramnic, ki je ključnega pomena, ko želite izgledai brezhibno kot Kate Middleton. "Spodnje perilo je zelo intimno in za člane kraljeve družine bi bilo nesprejemljivo, da bi ga razkazovali."

Možnosti, kako skriti naramnice nedrčka, je več. Ena je seveda nedrček brez naramnic, druga pa je, da nedrček enostavno všijejo v obleko.  Da bi preprečile vidne robove spodnjic, kadar nosite oprijete hlače, pa Myka svetuje, da izberete spodnjice brez robov ali spodnjice za oblikovanje. 

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Profimedia

Perilo za oblikovanje postave seveda ni nič novega in nanj prisegajo tudi številne druge zvezdnice. Poleg tega, da se ne vidi, ima tudi številne druge prednosti. Oblikuje postavo, skrije kakšen odvečen kilogram in pa prepreči vidnost celulita. Velika oboževalka perila za oblikovanje je Kim Kardashian, ki je izdala tudi že nekaj lastnih kolekcij spodnjega perila za oblikovanje telesa, ki jih nosi tudi sama. Na voljo je v različnih kožnih odtenkih, je zelo raztegljivo in mehko, zaradi različnih modelov pa ga lahko nosite pod vsemi oblačili. 

Priljubljeno perilo lahko naročite tudi v spletni trgovini ASOS. 

Perilo za oblikovanje postave
Perilo za oblikovanje postaveFOTO: ASOS
Perilo za oblikovanje postave
Perilo za oblikovanje postaveFOTO: ASOS
Perilo za oblikovanje postave
Perilo za oblikovanje postaveFOTO: ASOS
Perilo za oblikovanje postave
Perilo za oblikovanje postaveFOTO: ASOS
Perilo za oblikovanje postave
Perilo za oblikovanje postaveFOTO: ASOS

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413