Zadovoljna.si
Meghan Markle

Kraljevo

Oče razkriva: 'Meghan ni več ženska, ki sem jo poznal'

E.R.
21. 09. 2023 05.00
0

Thomas Markle je nastopil v priljubljeni britanski televizijski oddaji Good Morning Britain in razkril, da že več let ni videl svoje hčerke Meghan Markle in da mu ta ne dovoli videti vnukov.

Thomas Markle, upokojeni mojster filmske luči, ki živi v Rosaritu v Mehiki,  je potožil, da svoje hčerke ni videl že pet let, odkar je na predvečer Meghanine poroke s princem Harryjem leta 2018  končal v bolnišnici zaradi dveh srčnih infarktov, prav tako pa še ni srečal svojih vnukov, Archieja in Lilibet

"Moje srce je zlomljeno. Zelo sem razburjen. Kruto je odrekati dedku pravico do videvanja svojih vnukov. V Kaliforniji jih dejansko lahko tožim, a tega nočem. Druga stvar je, da nisem naredil nič narobe. Nič ne kaže na to, da sem slab človek," je še izjavil.

Thomas Markle
Thomas MarkleFOTO: Profimedia

"Sem res skrben oče in ona to ve in ni opravičila, da se tako obnaša do mene ni opravičila, da se tako obnaša do mame in očeta," je dodal Thomas.

Znano je tudi, da je na predvečer hčerkine poroke sodeloval s paparaci v zameno za denar, njeno pismo, v katerem je skušala popraviti njun skrhan odnos in ga rotila, naj se vzdrži pojavljanja v medijih, pa je bilo "čudežno" objavljeno.

Kate Middleton navdušila, vsi so opazili ta detajl
Preberi še
Kate Middleton navdušila, vsi so opazili ta detajl

Po intervjuju Meghan in Harryja z Oprah Winfrey marca 2021 je namreč Thomas Markle kraljici pogovornih oddaj poslal pismo, v katerem je prosil, naj tudi njemu dovoli povedati svojo zgodbo.

"Oprah sem pustil pismo s telefonsko številko in elektronskim naslovom. Prosil sem za priložnost, da povem svojo stran zgodbe," je o tem dejal Meghanin oče.

Megan Markle in njen oče Thomas
Megan Markle in njen oče ThomasFOTO: Profimedia

Thomas Markle je v zadnjem intervjuju spregovoril o tem, kakšna je bila Meghan nekoč:

"Vedno je bila zelo prijazna in nadarjena. Zelo prijazna, zdaj pa ne vem, kakšna je. Z mano je živela od šestega razreda do srednje šole in česa takega še nisem videl. Ni mi jasno, v kakšno žensko se je spremenila. Šokiran sem. Ni več oseba, ki sem jo poznal," je razkril.

Meghan in Harry ujeta v Evropi
Preberi še
Meghan in Harry ujeta v Evropi

Na vprašanje, kdo je po njegovem mnenju kriv za prekinitev komunikacije, Harry ali Meghan, je razkril, da ima ona večji vpliv nanj kot on nanjo.

"Vedno sem tam zanjo, še vedno jo imam rad – rad jo bom imel vedno. To se ne bo nikoli spremenilo, a želim si, da se pogovarja z menoj in mi dovoli, da vidim svoje vnuke in da imam malo miru. Ljudje gredo v zapor za pet let in jim je odpuščeno – jaz pa nisem naredil ničesar. Vedno bi se opravičil za vse, če bi naredil napako," je še poudaril Thomas.

Bo bivša ljubica princa Alberta nadomestila princeso Charlene?
Preberi še
Bo bivša ljubica princa Alberta nadomestila princeso Charlene?

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu, Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375