Zadovoljna.si
Kate Middleton

Kraljevo

Vedno to počne, a tega do zdaj ni nihče opazil

M. A.
29. 07. 2021 07.43
1

Kate Middleton je kot soproga princa Williama in bodoča britanska kraljica do potankosti usvojila načine, kako je v javnosti vedno videti odlično. Eno izmed njenih skrivnosti pa je zdaj razkrila kar Myka Meier, strokovnjakinja na področju bontona in protokola, ki je med drugim sodelovala tudi z britansko kraljevo družino.

Nobena skrivnost ni, da Kate Middleton za številne javne prireditve in obiske rada izbere clutch torbico, ni pa bilo jasno zakaj – do zdaj. Kot je namreč razkrila strokovnjakinja na področju bontona Myka Meier, Kate omenjeno torbico po navadi drži z obema rokama pred svojim telesom, Meierjeva pa poroča, da je to odlična poza za vse, ki se morda znajdejo na mestu, kjer ne poznajo veliko ljudi, ali pa ne vedo točno, kaj bi storili. Na tak način imajo zapolnjeni obe roki, s tem pa se izognejo dotikanju obraza, praskanja in podobnih znakov, ki razkrivajo, da je osebi neprijetno ali pa da ne ve povsem, kaj naj stori. "To je običajna poza Kate Middleton, ko hodi z nekom ali pa z njim govori," je povedala Meierjeva.

Zaradi tega nikoli ne vidimo njenega spodnjega perila
Preberi še
Zaradi tega nikoli ne vidimo njenega spodnjega perila
Kate Middleton se v javnosti običajno pojavlja s clutch torbico, ki jo trdno drži z obema rokama. Ta poza pa ni naključje, razkriva Meierjeva.
Kate Middleton se v javnosti običajno pojavlja s clutch torbico, ki jo trdno drži z obema rokama. Ta poza pa ni naključje, razkriva Meierjeva.FOTO: Profimedia

Slednja je pozo poimenovala kar 'Cambridge Carry', ob tem pa opozorila, da moramo biti, ko jo nosimo, pozorni tudi na druge dele telesa. "Ko hodite, morate biti pozorni, da so vaša ramena potisnjena nazaj, torbica pa točno pred vami. Ko stojite, pazite, da so vaši nožni prsti obrnjeni povsem naravnost, nogi pa skupaj. Tudi prsti na roki morajo biti obrnjeni navzdol in se držati enega ob drugega. Ob tem morate torbico držati z obema rokama, ne le z eno." Več o tej pozi je sicer razkrila tudi na videu na svojem Instagramu, kjer ji sledi kar 76.000 ljudi, s katerimi pa redno deli dragocene nasvete, ki jih je delila tudi z najuglednejšimi imeni sveta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413